autor:

Anonim

» » Supe de carne

ciorba bulgareasca

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
cartofi, rosii, ceapa, ardei iute ulei, fidea, sare, lapte, boia de ardei dulce, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Cartofii, ceapa si ardeiul iute se inabusa in ulei cu 100 ml de apa, se adauga boia de ardei, sare, cca 3,5 l de apa si se fierbe totul 20 mn.
Se adauga rosiile , laptele si se continua fierberea inca 20 min. Inainte de sfarsitul fierberii, se adauga fideaua si patrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba bulgareasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Pucero.

Pucero.

Spalam toata carnea si o punem intr-o oala de 8 litri ,adaugam morcovul curatat si taiat in rondele

8 voturi    5 comentarii
2h
Supe de carne
Sopa de lentilhas com chourico (Supa de linte  cu carnat)

Sopa de lentilhas com chourico (Supa de linte cu carnat)

Punem lintele la inmuiat in apa cu 2-3 ore inainte de a o prepara. Intr-o oala punem uleiul la inchis

7 voturi    2 comentarii
45 min
Supe de carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • cartofi
  • rosii
  • ceapa
  • ardei iute ulei
  • fidea
  • sare
  • lapte
  • boia de ardei dulce
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de iepure Ciorba de iepure

Ceapa și prazul curățate, tocate mărunt, se pun la călit în untura cu aromă de cârnați afumat și puțină apă. Zarzavaturile

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema cu piept de curcan Supa crema cu piept de curcan

Pieptul de curcan se spala bine si se pune la fiert. Se curata legumele, se maruntesc si se pun la fiert; dupa ce au fiert, se pun in

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supă de rață în stil asiatic la Crock-Pot