autor:

Anonim

» » Supe de carne

ciorba bulgareasca

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
cartofi, rosii, ceapa, ardei iute ulei, fidea, sare, lapte, boia de ardei dulce, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Cartofii, ceapa si ardeiul iute se inabusa in ulei cu 100 ml de apa, se adauga boia de ardei, sare, cca 3,5 l de apa si se fierbe totul 20 mn.
Se adauga rosiile , laptele si se continua fierberea inca 20 min. Inainte de sfarsitul fierberii, se adauga fideaua si patrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba bulgareasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
builabesa  Marsilia

builabesa Marsilia

Intr-o cratita se pune uleiul, usturoiul, rosiile, ceapa tocate, sare si piper, se adauga pestele

2 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Supe de carne
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Zarzavaturile (mai putin ardeiul gras) se curata, se toaca sau se dau pe razatoarea mare. Se pun

9 voturi    4 comentarii
50 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • cartofi
  • rosii
  • ceapa
  • ardei iute ulei
  • fidea
  • sare
  • lapte
  • boia de ardei dulce
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Zeama de peste Zeama de peste

Se pun bucatile de peste la fiert cu apa si sare, se trag doua, trei clocote si se opreste focul, se scoate pestele pe un platou si

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de vacuta Ciorba de vacuta

Se pune carnea la fiert intr-o oala. Se spumeaza cand incepe sa fiarba. Cand este fiarta supa, se strecoara si se taie bucati mici din

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Supe de carne
Zama acra de afumatura cu moare