Se spala si se curata toate legumele.Ceapa se lasa intreaga si dupa fierbere se arunca.Morcovii si patrunjelul se taie rondele iar rosia si ardeiul fasii.Varza se taie fasii mai late.Conopida se desface in buchetele iat dovlecelul si cartoful se taie cuburi mici.
Fiecare poate sa le taie sau sa le rada dupa preferinta.
Se pun toate legumele la fiert in apa cu putina sare si piper , se acopera oala si se lasa sa fiarba pina toate lefumele sunt fierte.
Se stige focul sub ciorba si iaurtul( optional) se amesteca cu zeama de lamaie si un polonic de ciorba fierbinte.Se rastoarna compozitia peste ciorba si se presara verdeata tocata marunt la fiecare farfurie.
Se serveste cu ardei iute.
PS....la aceasta ciorba nu se foloseste nici un pic de grasime.
Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeuraDescopera cum sa pregatesti bastonase delicioase de dovlecei tempura, crocante si savuroase. Reteta simpla, cu ingrediente...
Bastonase de dovlecei in aluat crocant. Reteta de dovlecei tempuraRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii