Ciorba caleidoscop

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Ciorba caleidoscop

Ingrediente

  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1/2 dovlecel
  • varza alba
  • varza rosie
  • 1 cartof mare
  • putina conopida
  • 150 g mazare boabe
  • 150 g fasole verde
  • 1 ceapa
  • 1 rosie
  • 1 ardei
  • 1/2 gulie
  • zeama de la o lamaie
  • marar verde
  • patrunjel verde
  • iaurt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se spala si se curata toate legumele.Ceapa se lasa intreaga si dupa fierbere se arunca.Morcovii si patrunjelul se taie rondele iar rosia si ardeiul fasii.Varza se taie fasii mai late.Conopida se desface in buchetele iat dovlecelul si cartoful se taie cuburi mici.

Fiecare poate sa le taie sau sa le rada dupa preferinta.

Se pun toate legumele la fiert in apa cu putina sare si piper , se acopera oala si se lasa sa fiarba pina toate lefumele sunt fierte.

Se stige focul sub ciorba si iaurtul( optional) se amesteca cu zeama de lamaie si un polonic de ciorba fierbinte.Se rastoarna compozitia peste ciorba si se presara verdeata tocata marunt la fiecare farfurie.

Se serveste cu ardei iute.

PS....la aceasta ciorba nu se foloseste nici un pic de grasime.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise