autor:

maria mihalache

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba cu afumatura

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 noiembrie 2009

Ingrediente
-1kg afumatura(eu am folosit coaste afumate), -2 cepe, -2 ardei grasi, -telina, -3-4 cartofi, -leustean, -1 l bors, -tarhon, -2-3 morcovi, -3-4 rosii, -sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

11 voturi

Mod de preparare

Se taie in bucati potrivite afumatura.Se pune la foc ,se lasa sa fiarba 10-15 min. si se arunca prima apa.Se spala carnea,se pune in oala cu apa atat cat sa acopere carnea si se da la foc .Cand carnea este aproape fiarta se adauga legumele taiate(ceapa, ardeiul gras, telina,cartofii,morcovul).Rosiile se dau prin razatoare si cand totul este fiert se adauga si ele. Se acreste cu bors ,se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se mai lasa sa fiarba circa 10- 15 min.Se ia de pe foc si se aromeaza cu leustean tocat marunt si tarhon.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu afumatura" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de afumătură

Ciorbă de afumătură

Afumătura de purcel poate fi din orice parte: costiță, ciolane, piciorușe. Eu am avut niște

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de varza cu afumatura

Ciorba de varza cu afumatura

Se curata ceapa, morcovul, ardelul se spala, apoi se tau marunt ceapa si ardelul, iar morcovul l-am

21 voturi    9 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 20 comentarii
  • Fara foto

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2010

    Lenutica ,te invit la o portie.Pup!

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2010

    Carmen si mie mi se mai intampla asa................fac ceva si nu am voie sa mananc si atunci salivez si iar salivez.........offffffffffffffff.

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2010

    Multumesc draga Mari!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2010

      Cely si noua ne place tare mult.

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2010

      Lenutica, este buna rau.........))))

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2010

      Ai dreptate Myra, este tare buna.

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2010

      Si noua ne place Flori de piatra tot ce este pe baza de afumatura..................afumatura ii da mancarii un gust aparte. Pup!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 decembrie 2009

      Foarte gustoasa

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 decembrie 2009

      Foarte buna!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 decembrie 2009

      Foarte buna!

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 25 decembrie 2009

      Delicioasa.....

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 20 noiembrie 2009

      O bunatate si eu fac mereu,dar nu prea sunt bucuroasa cand o fac,ptr ca nu am voie sa mananc,doar o miros,mmmmm.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 20 noiembrie 2009

      O bunatate si eu fac mereu,dar nu prea sunt bucuroasa cand o fac,ptr ca nu am voie sa mananc,doar o miros,mmmmm.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 20 noiembrie 2009

      O bunatate si eu fac mereu,dar nu prea sunt bucuroasa cand o fac,ptr ca nu am voie sa mananc,doar o miros,mmmmm.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 20 noiembrie 2009

      O bunatate si eu fac mereu,dar nu prea sunt bucuroasa cand o fac,ptr ca nu am voie sa mananc,doar o miros,mmmmm.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 20 noiembrie 2009

      O bunatate si eu fac mereu,dar nu prea sunt bucuroasa cand o fac,ptr ca nu am voie sa mananc,doar o miros,mmmmm.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 19 noiembrie 2009

      Bună, gustoasă, aspectoasă!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 13 noiembrie 2009

      Bunaaaaaaaa! Sunt topita dupa ciorba cu afumatura

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 11 noiembrie 2009

      Foarte buna....

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 11 noiembrie 2009

      Delicioasa.Si mie imi place ciorba cu afumatura.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

11 voturi

Ingrediente

  • -1kg afumatura(eu am folosit coaste afumate)
  • -2 cepe
  • -2 ardei grasi
  • -telina
  • -3-4 cartofi
  • -leustean
  • -1 l bors
  • -tarhon
  • -2-3 morcovi
  • -3-4 rosii
  • -sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

4 voturi    17 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

25 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

4 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci

maria mihalache (Chef de cuisine)

Lenutica ,te invit la o portie.Pup!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

23 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba cu afumatura