autor:

Anonim

» » Supe de carne

ciorba cu carne de berbec si legume

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
carne de berbec, morcovi, ceapa, ardei gras, radacina de telina, patrunjel si pastarnac, pasta de tomate, rosii, bors, leustean si patrunjel verde,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se pune la fiert in apa rece (3,5 l)cu sare. Se indeparteaza spuma. Cand carnea e fiarta pe jumatate , se adauga morcovii, telina, radacina de patrunjel, pastarnacul, ceapa, cartofii, ardeiul gras si se continua fierberea.
Se adauga pasta de tomate ,borsul , rosiile si se continua fierberea cca 5 min.
La sfarsit se adauga leustean.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba cu carne de berbec si legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa de curcan cu galuste

Supa de curcan cu galuste

Spalam canea bine si o punem intr-o oala cu un praf de sare, la fiert. Indepartam spuma care se formeaza Legumele

6 voturi    0 comentarii
35 min
Supe de carne
Supa din carne de curcan

Supa din carne de curcan

Intr-o oala mare se pun aproximativ 4 litri de apa, carnea de pasare si o lingurita de sare. Puneti

4 voturi    3 comentarii
2h
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • carne de berbec
  • morcovi
  • ceapa
  • ardei gras
  • radacina de telina
  • patrunjel si pastarnac
  • pasta de tomate
  • rosii
  • bors
  • leustean si patrunjel verde,

Raporteaza reteta

Retete

din Supe de carne

Ramen, supa gatita la Multicookerul Crock-Pot express cu gatire sub presiune Ramen, supa gatita la Multicookerul Crock-Pot express cu gatire sub presiune

Ramen este o specialitate japoneza, este considerata una dintre cele mai hranitoare si sanatoase supe din lume. O sa gasiti multe retete

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de miel acrita cu corcoduse Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare. Se lasa sa clocoteasca si se aduna spuma. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Retete de Pasti
Avgolemono - Supa greceasca cu ou si lamaie