autor:

Anonim

» » Supe de carne

ciorba cu carne de berbec si legume

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
carne de berbec, morcovi, ceapa, ardei gras, radacina de telina, patrunjel si pastarnac, pasta de tomate, rosii, bors, leustean si patrunjel verde,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se pune la fiert in apa rece (3,5 l)cu sare. Se indeparteaza spuma. Cand carnea e fiarta pe jumatate , se adauga morcovii, telina, radacina de patrunjel, pastarnacul, ceapa, cartofii, ardeiul gras si se continua fierberea.
Se adauga pasta de tomate ,borsul , rosiile si se continua fierberea cca 5 min.
La sfarsit se adauga leustean.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba cu carne de berbec si legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa de pui cu tarhon si crutoane

Supa de pui cu tarhon si crutoane

Tocati ceapa marunt si puneti la calit cu untul. Cand ceapa s-a calit, taiati puiul in fasii subtiri

5 voturi    1 comentariu
30 min
Supe de carne
Supa de galuste cu piept de pasare

Supa de galuste cu piept de pasare

Pentru ca supa sa iese gustoasa va trebui sa folosim carne de pui cu os, pentru a da supei consistenta

3 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • carne de berbec
  • morcovi
  • ceapa
  • ardei gras
  • radacina de telina
  • patrunjel si pastarnac
  • pasta de tomate
  • rosii
  • bors
  • leustean si patrunjel verde,

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de potroace Ciorba de potroace

Se spala bine carnea, apoi se lasa sa se zvante ori se sterg bucatile cu prosoape absorbante. Pipotele se oparesc pentru 1-2 minute,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole cu ciolan servita in paine Ciorba de fasole cu ciolan servita in paine

Fasolea se curăță de impurități, se pune peste noapte în apa rece pentru a se umfla, asta ca să scadă timpul de fierbere

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de potroace