autor:

Anonim

» » Supe de carne

ciorba cu carne de manzat

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
cap de piept, ceapa, morcovi, radacina de telina, pastarnac si patrunjel, smantana, sare, oua, orez, faina, lamaie, marar verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Carnea se fierbe in apa cu sare. Se adauga morcovii, pastarnacul , radacina de patrunjel, ceapa si se fierb cca 20 min. Cand carnea si legumele sunt fierte , se adauga orezul si compozitia formata din galbenusuri, faina, smantana , acestea se fierb 10 min. Se adauga suc de lamaie, sare si marar verde si se mai fierb cca 5 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba cu carne de manzat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Ciorba de perisoare din carne de manzat

Ciorba de perisoare din carne de manzat

Se toaca carnea si se amesteca cu ceapa tocata, oua, orezul, pasta de tomate, verdeata si faina.

4 voturi    2 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Zuppa di cozze alla napoletana ( Supa de scoici tipic napoletan)

Zuppa di cozze alla napoletana ( Supa de scoici tipic napoletan)

Sub jet de apa rece, spalati bine scoicile cu partea abraziva a buretelui, iar cozile smulgeti-le

1 vot    0 comentarii
45 min
Supe de carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

5 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de iepure Ciorba de iepure

Ceapa și prazul curățate, tocate mărunt, se pun la călit în untura cu aromă de cârnați afumat și puțină apă. Zarzavaturile

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema cu piept de curcan Supa crema cu piept de curcan

Pieptul de curcan se spala bine si se pune la fiert. Se curata legumele, se maruntesc si se pun la fiert; dupa ce au fiert, se pun in

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa de taitei