autor:

Anonim

» » Supe de carne

ciorba cu carne de miel(a la grec)

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
carne de miel, morcovi ,radacina de telina, ceapa, ceapa verde, radacina de patrunjel si pastarnac, ulei, smantana, oua, orez, faina,lamaie, sare, marar verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Carnea se fierbe in apa (3 l) cu sare. Se adauga morcovii, telina, pastarnacul, radacina de patrunjel si ceapa inabusite in ulei.
Carnea fiarta se scoate separat si se portioneaza. Se continua fierberea , adaugandu-se ceapa,orez si compozitia din galbenusuri, faina, smantana si se mai fierb 10 min.
Se adauga marar verde, suc de lamaie, sare si se continua fierberea inca 5 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba cu carne de miel(a la grec)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supă de fasole verde cu cârnați afumați

Supă de fasole verde cu cârnați afumați

Nu știu cum vă organizați voi cu gătitul, dar eu marțea rămân întotdeauna fără mâncare

15 voturi    5 comentarii
1h 45 min
Supe de carne
Ciorba de fasole cu ciolan servita in paine

Ciorba de fasole cu ciolan servita in paine

Fasolea se curăță de impurități, se pune peste noapte în apa rece pentru a se umfla, asta

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • carne de miel
  • morcovi ,radacina de telina
  • ceapa
  • ceapa verde
  • radacina de patrunjel si pastarnac
  • ulei
  • smantana
  • oua
  • orez
  • faina,lamaie
  • sare
  • marar verde

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de ied Ciorba de ied

Carnea spalata se pune in oala pe foc, se fierbe 10 min, apoi se arunca apa, carnea se spala, se pune din nou la fiert, iar cand incepe

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Retete de Pasti
Bors de miel Bors de miel

Punem intr-o oala carnea de miel spalata bine si portionata (capul l-am pus intreg) cu apa cat sa o acopere si o lingura de otet. Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Retete de Pasti
Zama gulas (Gulyas Leves)