Reteta postata pe: 24 mai 2012
Ingrediente
750 g carne de porc cu os, 1 ceapa, 2-3 morcovi, 3-4 caftofi, 3-4 rosii, 1-2 ardei grasi, o mana fasole verde, 1 l bors, 1 legatura leustean, sare
Dificultate: Medie | Timp: 1h 20 min
Mod de preparare
Carnea se spala , se portioneaza si se pune la fiert in apa rece in care am pus si un strop de sare.Se spumeaza si se lasa la fiet.Cand carnea este pe jumatate fiarta adaugam ceapa taiata marunt,morcovul dat prin razatoare,ardeiul gras taiat cubulete si fasolea verde rupta in 2-3 bucati.Lasam sa fiarba 10-15 min .dupa care adaugam cartofii taiati cubulete si mai apoi rosiile curatate de coaja si date prin razatoare.La final adaugam borsul si leusteanul taiat marunt.Lasam sa mai dea in cateva clocote ,potrivim de sare si apoi putem servi.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu carne de porc si legume" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Carnea se spala, se portioneaza si se pune la fiert intr-o oala cu 2 litri de apa si cu putina sare.
171 voturi
34 comentarii
1h 30 min
Oasele de porc se tin in apa rece,se oparesc,se spala si se pun la fiert la foc mic.
Tocam telina,patrunjelul,pastarnacul,morcovul
3 voturi
0 comentarii
3h 15 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
maria mihalache (Chef de cuisine) , 14 martie 2013
multumesc,vALENTINA!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 februarie 2013
O bunatate ciorbita ta...
Estera Flori (Chef de cuisine) , 04 februarie 2013
foarte buna ciorbita ta
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 august 2012
MMMMMM, ce bunaciune, Medi!
constanta proca (Chef de cuisine) , 25 august 2012
O ciorba foarte buna !