Ciorba cu carne de porc si legume

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie
Ciorba cu carne de porc si legume

Ingrediente

  • 750 g carne de porc cu os
  • 1 ceapa
  • 2-3 morcovi
  • 3-4 caftofi
  • 3-4 rosii
  • 1-2 ardei grasi
  • o mana fasole verde
  • 1 l bors
  • 1 legatura leustean
  • sare

Mod de preparare

Carnea se spala , se portioneaza si se pune la fiert in apa rece in care am pus si un strop de sare.Se spumeaza si se lasa la fiet.Cand carnea este pe jumatate fiarta adaugam ceapa taiata marunt,morcovul dat prin razatoare,ardeiul gras taiat cubulete si fasolea verde rupta in 2-3 bucati.Lasam sa fiarba 10-15 min .dupa care adaugam cartofii taiati cubulete si mai apoi rosiile curatate de coaja si date prin razatoare.La final adaugam borsul si leusteanul taiat marunt.Lasam sa mai dea in cateva clocote ,potrivim de sare si apoi putem servi.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor