autor:

maria mihalache

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba cu carne de porc si legume

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 mai 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 mai 2012

Ingrediente
750 g carne de porc cu os, 1 ceapa, 2-3 morcovi, 3-4 caftofi, 3-4 rosii, 1-2 ardei grasi, o mana fasole verde, 1 l bors, 1 legatura leustean, sare

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

11 voturi

Mod de preparare

Carnea se spala , se portioneaza si se pune la fiert in apa rece in care am pus si un strop de sare.Se spumeaza si se lasa la fiet.Cand carnea este pe jumatate fiarta adaugam ceapa taiata marunt,morcovul dat prin razatoare,ardeiul gras taiat cubulete si fasolea verde rupta in 2-3 bucati.Lasam sa fiarba 10-15 min .dupa care adaugam cartofii taiati cubulete si mai apoi rosiile curatate de coaja si date prin razatoare.La final adaugam borsul si leusteanul taiat marunt.Lasam sa mai dea in cateva clocote ,potrivim de sare si apoi putem servi.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu carne de porc si legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba taraneasca cu carne de porc si legume

Ciorba taraneasca cu carne de porc si legume

Carnea se spala, se portioneaza si se pune la fiert intr-o oala cu 2 litri de apa si cu putina sare.

119 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de pui

Ciorba de pui

Am portionat puiul, l-am fiert si rasfiert pana ce carnea a fost moale. In tot acest timp am cules

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 14 martie 2013

    MULTUMESC,CONSTANTA!

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 14 martie 2013

    PUP SI MULTUMESC,LENUTICA!

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 14 martie 2013

    MULTUMESC,ESTERA!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

11 voturi

Ingrediente

  • 750 g carne de porc cu os
  • 1 ceapa
  • 2-3 morcovi
  • 3-4 caftofi
  • 3-4 rosii
  • 1-2 ardei grasi
  • o mana fasole verde
  • 1 l bors
  • 1 legatura leustean
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

4 voturi    17 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

24 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

4 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci

maria mihalache (Chef de cuisine)

MULTUMESC,CONSTANTA!

Adauga reteta
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de stevie cu afumatura