autor:

Anonim

» » Supe de legume

ciorba cu carne de porc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
piept de porc, morcovi, ceapa, radacina de telina, patrunjel si pastarnac, smantana,oua, orez, faina, sare, marar verde, lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Carnea se fierbe in apa cu sare si se spumeaza. Se adauga morcovii, telina ,pastarnacul, radacina de patrunjel si ceapa. Cand carnea si legumele sunt fierte. Se adauga orezul, compozitia de galbenusuri, faina , smantana si se fierb 10 minute.
Se adauga apoi suc de lamaie , marar verde, sare si se mai fierb inca 5 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Ciorba cu carne afumata de porc

Ciorba cu carne afumata de porc

Se umple o oala de 4 litri cu apa si se pune carnea la fiert la foc mediu. Se spumeaza din cand in

11 voturi    3 comentarii
2h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de cartofi cu carne de porc

Ciorba de cartofi cu carne de porc

Ceapa o curatam, o spalam, o taiem marunt si o punem la calit in ulei. Dupa ce s-a calit ceapa adaugam

5 voturi    2 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Multistyler 10

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Ciorba de legume si ciuperci proaspete Ciorba de legume si ciuperci proaspete

Dupa cum observati, atat din imagini cat si din ingredientele necesare, toate sunt legume proaspete si nu am folosit nici un fel de

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de spanac si coaste de miel Supa crema de spanac si coaste de miel

Pentru inceput, se curata coastele de pielite, se taie bucati, se spala bine, si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Punem coastele

0 voturi    0 comentarii
2h
Retete de Pasti
Supa Crema de Dovleac