Autor:
Anonim (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 08 august 2008
Ingrediente
carne de pui, ceapa, morcovi, radacina de telina, sare, patrunjel verde, orez, leustean verde, rosii
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Carnea se fierbe in apa cu sare, apoi se adauga morcovii, telina si ceapa. Cand carnea si legumele sunt fierte se adauga rosiile si orezul, leusteanul verde si patrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba cu carne de pui si rosii" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Supe de carne
Spalam canea bine si o punem intr-o oala cu un praf de sare, la fiert. Indepartam spuma care se formeaza
Legumele
6 voturi
0 comentarii
35 min
Intr-o oala mare se pun aproximativ 4 litri de apa, carnea de pasare si o lingurita de sare. Puneti
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate