Carnita o spalam ,curatam si o taiem cubulete,apoi o punem la fiert intr-o oala mare cu apa si sare,o spumam cand e nevoie.Cand e aproape fiarta adaugam legumele(aici se tine cont de timpul diferit de fierbere al fiecarui tip de legume) si lasam sa fiarba in continuare.Spre sfarsit adaugam pasta de rosii,fideaua,condimentele.
Continuam fierberea pana ce legumele si carnita au ajuns la consistenta dorita.Inainte cu cateva minute de a opri focul se bat 2 oua si se pun in ciorba.
O servim cu leustean presarat deasupra.
SFAT:Pentru un gust deosebit, alaturi de carne se pot fierbe si cateva oase de vita care se vor scoate inainte de a pune legumele si se poate aduga bors
Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Salata cu paste, piept de pui si porumbRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii