autor:

Anonim

» » Supe de carne

ciorba cu carne de vita

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
carne de vita, ceapa, morcovi, radacina de telina, patrunjel si pastarnac, cartofi, varza, pasta de tomate, rosii, bors, patrunjel si leustean verde,s are,

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se fierbe in apa cu sare si se spumeaza. Cand carnea e fiarta pe jumatate, se adauga telina,morcovii, radacina de patrunjel si pastarnac,ceapa,cartofii si varza. Cand cartofii sunt fierti, se adauga pasta de tomate, rosiile, leusteanul verde, borsul si sarea. Se fierb inca 5 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba cu carne de vita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Ciorba cu carne de vita si legume

Ciorba cu carne de vita si legume

Proces Tehnologic Carnea se spala si se portioneaza. Morcovii, telina, pastarnacul si radacinile

14 voturi    4 comentarii
5h 1 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba mixta cu carne de porc si os de vita

Ciorba mixta cu carne de porc si os de vita

Carnea de porc se taie bucati (cuburi) si se pune la fiert impreuna cu osul de vita in multa apa. Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • carne de vita
  • ceapa
  • morcovi
  • radacina de telina
  • patrunjel si pastarnac
  • cartofi
  • varza
  • pasta de tomate
  • rosii
  • bors
  • patrunjel si leustean verde,s are,

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de ied Ciorba de ied

Carnea spalata se pune in oala pe foc, se fierbe 10 min, apoi se arunca apa, carnea se spala, se pune din nou la fiert, iar cand incepe

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Retete de Pasti
Bors de miel Bors de miel

Punem intr-o oala carnea de miel spalata bine si portionata (capul l-am pus intreg) cu apa cat sa o acopere si o lingura de otet. Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Retete de Pasti
Supa crema de ciuperci cu perisoare