autor:

Anonim

» » Supe de carne

ciorba cu cartofi

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
cartofi, ceapa, morcovi, radacina de patrunjel, ulei, pasta de tomate, bors, sare, leustean si patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa, morcovi si radacina de patrunjel se fierb in apa cu sare. Dupa 15-20 min de fierbere se adauga cartofii, continuand fierberea.

Cand cartofii sunt fierti , se adauga pasta de tomate, ulei boia de ardei si bors. Se fierb impreuna cca 5 min, se adauga leustean verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba cu cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Ciorba de cartofi

Ciorba de cartofi

Se curata si se spala toate legumele. Se toaca si se pune la calit in ulei morcovul, telina, pastranacul,

43 voturi    8 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
CIORBA DE PERISOARE SI CARTOFI

CIORBA DE PERISOARE SI CARTOFI

Se taie doua cepe si se pun la prajit in ulei intr-o oala, se lasa sa se rumeneasca ceapa si se adauga

15 voturi    6 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

    O ciorba tare gustoasa!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • cartofi
  • ceapa
  • morcovi
  • radacina de patrunjel
  • ulei
  • pasta de tomate
  • bors
  • sare
  • leustean si patrunjel verde

Raporteaza reteta

mirey

mirey (Chef de cuisine)

O ciorba tare gustoasa!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de vacuta Ciorba de vacuta

Se pune carnea la fiert intr-o oala. Se spumeaza cand incepe sa fiarba. Cand este fiarta supa, se strecoara si se taie bucati mici din

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Supe de carne
Ciorba de ied Ciorba de ied

Carnea spalata se pune in oala pe foc, se fierbe 10 min, apoi se arunca apa, carnea se spala, se pune din nou la fiert, iar cand incepe

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Retete de Pasti
Mâncare de duminică de iarnă