Autor:
Anonim (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 08 august 2008
Ingrediente
cartofi, ceapa, morcovi, radacina de patrunjel, ulei, pasta de tomate, bors, sare, leustean si patrunjel verde
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Ceapa, morcovi si radacina de patrunjel se fierb in apa cu sare. Dupa 15-20 min de fierbere se adauga cartofii, continuand fierberea.
Cand cartofii sunt fierti , se adauga pasta de tomate, ulei boia de ardei si bors. Se fierb impreuna cca 5 min, se adauga leustean verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba cu cartofi" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Supe de carne
Ardeiul rosu si galben, il curatam de seminte, il taiem cubulete.
Decojim morcovul si il dam pe
3 voturi
0 comentarii
1h 40 min
Se taie zarzavatul cubulete mici,se pune la fiert intr-o oala incapatoare impreuna cu orezul,dupa
17 voturi
8 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentata de: mirey