autor:

Anonim

» » Supe de legume

ciorba cu dovlecei

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
dovlecei, supa de oase, ceapa, radacina de telina, pastarnac si patrunjel ,morcovi, ulei, iaurt, faina, orez, sare, sare de lamaie, otet, marar verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Supa de oase se fierbe impreuna cu morcovii, telina, pastarnacul, radacina de patrunjel si ceapa inabusite in ulei. Cand legumele sunt aproape fierte, se adauga orezul, dovleceii si compozitia preparata din faina cu smantana sau iaurt. Se adauga suc de lamaie, marar , sare si se fierb inca 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
CIORBA DE DOVLECEI

CIORBA DE DOVLECEI

Se pun la fiert in apa rece cu sare si ulei, ceapa tocata marunt, morcovul dupa preferinta :dat pe

32 voturi    8 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de dovlecei

Ciorba de dovlecei

De cand am descoperit aceasta ciorbita, cel putin o data la 2 saptamani o pregatesc . Este foarte

9 voturi    5 comentarii
45 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 31 mai 2009

    Daca pun iaurt, nu mai pun otet.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Sidy

Sidy (Chef de cuisine)

Daca pun iaurt, nu mai pun otet.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa mexicana de rosii cu galuste de malai Supa mexicana de rosii cu galuste de malai

Boabele de porumb din conserva le trecem printr-un jet de apa rece, apoi le lasam in strecuratoare la scurs. Laptele il punem la fiert

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa crema de dovleac servita in paine Supa crema de dovleac servita in paine

Pregatesti intai maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa de legume cu gris