autor:

Anonim

» » Supe de carne

ciorba cu dovlecei

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
dovlecei, supa de oase, ceapa, radacina de telina, pastarnac si patrunjel ,morcovi, ulei, iaurt, faina, orez, sare, sare de lamaie, otet, marar verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Supa de oase se fierbe impreuna cu morcovii, telina, pastarnacul, radacina de patrunjel si ceapa inabusite in ulei. Cand legumele sunt aproape fierte, se adauga orezul, dovleceii si compozitia preparata din faina cu smantana sau iaurt. Se adauga suc de lamaie, marar , sare si se fierb inca 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Ciorba de dovlecei cu zeama de varza (de post)

Ciorba de dovlecei cu zeama de varza (de post)

Curatati legumele, spalati-le, tocati ceapa marunt, morcovul feliute subtiri, telina si pastarnacul

9 voturi    5 comentarii
40 min
Retete vegetariene
Ciorba de dovlecei

Ciorba de dovlecei

Curatam si spalam legumele. Intr-o oala, punem jumatate din ulei, adaugam ceapa pe care o tocam marunt

13 voturi    5 comentarii
50 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    ana maria lengher (Chef de cuisine) , 11 august 2008

    Supa de oase se poate face din orice tip de oase? Sau ai o anumita reteta? O faci inainte?

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Fara foto

ana maria lengher (Chef de cuisine)

Supa de oase se poate face din orice tip de oase? Sau ai o anumita reteta? O faci inainte?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de potroace Ciorba de potroace

Se spala bine carnea, apoi se lasa sa se zvante ori se sterg bucatile cu prosoape absorbante. Pipotele se oparesc pentru 1-2 minute,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole cu ciolan servita in paine Ciorba de fasole cu ciolan servita in paine

Fasolea se curăță de impurități, se pune peste noapte în apa rece pentru a se umfla, asta ca să scadă timpul de fierbere

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de pui cu taitei