autor:

Anonim

» » Supe de legume

ciorba cu fasole si costita

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 august 2008

Ingrediente
fasole boabe, costita afumata, ceapa, radacina de patrunjel si pastarnac, pasta de tomate, morcovi, tarhon verde, cimbru, otet, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Fasolea se fierbe in apa. Dupa 15 min de fierbere, se indeparteaza apa, se inlocuieste cu alta fierbinte si se continua fierberea.
Se procedeaza asa de 3 ori. Cand fasolea e pe jumatate fiarta, se adauga morcovii, patrunjelul si pastarnacul , ceapa, cimbru si sarea. Costita afumata se inabusa se se adauga la ciorba impreuna cu pasta de tomate, tarhonul si otetul , continuand fierberea inca 15 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba cu fasole si costita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa cu ,,amestec de vara,, si ciuperci

Supa cu ,,amestec de vara,, si ciuperci

Punem la fiert intro oala 2,5 litri apa. Cand fierbe, adaugam continutul unei pungi cu ,,amestec

4 voturi    4 comentarii
30 min
Supe de legume
Ciorba de pui de casa

Ciorba de pui de casa

Pui intr-o oala apa rece, in jur de 2 litri si apoi pui bucatile de carne de pui. Lasi sa fiarba

4 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei

Ondulator Easy Curl

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 iulie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • fasole boabe
  • costita afumata
  • ceapa
  • radacina de patrunjel si pastarnac
  • pasta de tomate
  • morcovi
  • tarhon verde
  • cimbru
  • otet
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de spanac si coaste de miel Supa crema de spanac si coaste de miel

Pentru inceput, se curata coastele de pielite, se taie bucati, se spala bine, si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Punem coastele

0 voturi    0 comentarii
2h
Retete de Pasti
Ciorba de dovlecei Ciorba de dovlecei

Legumele se curata si se spala, apoi se taie cubulete. Se calesc legumele, in afara de dovlecei. Se toarna 2 litri de apa in oala

0 voturi    0 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de urzici