autor:

Anonim

» » Supe de carne

ciorba cu fasole verde

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
fasole verde, supa de oase, ceapa, morcovi, pasta de tomate, rosii, ulei, smanatana, otet, sare, patrunjel si marar verde, faina

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Supa de oase se fierbe impreuna cu ceapa, fasolea verde si morcovii inabusiti in ulei. Cand fasolea e aproappe fiarta , se adauga pasta de tomate, rosii, marar verde si faina dizolvata in 100 ml de supa de oase. Se fierb impreuna 15 min , iar la sfarsit se adauga otet si sare.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba cu fasole verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Ciorba de vita cu fasole verde

Ciorba de vita cu fasole verde

Se fierbe carnea de vita la foc mic si se spumeaza, timp de 2 ore jumatate sau pana o gustati si

4 voturi    1 comentariu
3h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole verde

Ciorba de fasole verde

Se curata ceapa, se toaca si se pune la prajit; peste ceapa se adauga morcovul tocat, mixul de gogosari

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • fasole verde
  • supa de oase
  • ceapa
  • morcovi
  • pasta de tomate
  • rosii
  • ulei
  • smanatana
  • otet
  • sare
  • patrunjel si marar verde
  • faina

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Supe de carne

Ciorba de iepure Ciorba de iepure

Ceapa și prazul curățate, tocate mărunt, se pun la călit în untura cu aromă de cârnați afumat și puțină apă. Zarzavaturile

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema cu piept de curcan Supa crema cu piept de curcan

Pieptul de curcan se spala bine si se pune la fiert. Se curata legumele, se maruntesc si se pun la fiert; dupa ce au fiert, se pun in

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
ciorba de pui cu legume