autor:

Anonim

» » Supe de carne

ciorba cu fasole verde

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
fasole verde, supa de oase, ceapa, morcovi, pasta de tomate, rosii, ulei, smanatana, otet, sare, patrunjel si marar verde, faina

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Supa de oase se fierbe impreuna cu ceapa, fasolea verde si morcovii inabusiti in ulei. Cand fasolea e aproappe fiarta , se adauga pasta de tomate, rosii, marar verde si faina dizolvata in 100 ml de supa de oase. Se fierb impreuna 15 min , iar la sfarsit se adauga otet si sare.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba cu fasole verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Ciorba de fasole verde

Ciorba de fasole verde

Se curata si se taie morcovii cubulete, ardeiul, ceapa si se calesc in ulei. Se adauga boiaua de

13 voturi    2 comentarii
50 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de porc cu fasole verde

Ciorba de porc cu fasole verde

Daca as putea sa mananc doar un singur fel toata viata ar fi ciorba, am fost invatata de mica la

8 voturi    2 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • fasole verde
  • supa de oase
  • ceapa
  • morcovi
  • pasta de tomate
  • rosii
  • ulei
  • smanatana
  • otet
  • sare
  • patrunjel si marar verde
  • faina

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de ied Ciorba de ied

Carnea spalata se pune in oala pe foc, se fierbe 10 min, apoi se arunca apa, carnea se spala, se pune din nou la fiert, iar cand incepe

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Retete de Pasti
Bors de miel Bors de miel

Punem intr-o oala carnea de miel spalata bine si portionata (capul l-am pus intreg) cu apa cat sa o acopere si o lingura de otet. Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Retete de Pasti
ciorba de fasole