Se spala lintea in cateva ape apoi se lasa la inmuiat o jumatate de ora.
Intre timp se taie legumele, se pun 3 l de apa intr-un vas pe aragaz si cateva picaturi de ulei.
Legumele taiate se pun in oala cu apa fierbinte si se lasa sa fiarba. Pe la jumatatea fierberii se pune lintea, cele trei linguri de bulion si se asezoneaza cu sare.
Se lasa pe foc pana fierbe lintea... (fierbe repede cca 15-20 min. ), se adauga borsul si se lasa sa dea in clocot. Dupa ce a dat in clocot se pune verdeata tocata marunt si un varf de lingurita de cimbru.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii