autor:

Anonim

» » Supe de carne

ciorba cu maruntaie de pui

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
pipote de pui, tacamuri de pui, supa de oase, ceapa, morcovii, pastarnac, radacina de patrunjel si telina, smantana,oua,sare de lamaie, sare, marar verde, faina, orez,

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Supa de oase se fierbe impreuna cu tacamurile de pui,se spumeaza,apoi se adauga ceapa, morcovi, telina, pastarnac si radacina de patrunjel . Cand tacamurile de pui si legumle sunt fierte, se adauga orez si compozitia de galbenusuri ,faina, smantana si se fierb 10 min. Se adauga apoi suc de lamaie, marar ,sare si se fierbe toata ciorba cca 5 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba cu maruntaie de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Pucero.

Pucero.

Spalam toata carnea si o punem intr-o oala de 8 litri ,adaugam morcovul curatat si taiat in rondele

8 voturi    5 comentarii
2h
Supe de carne
Supa de gaina cu fidea

Supa de gaina cu fidea

Curatam legumele, le spalam si le taiem in bucati potrivite. Punem intr-o oala gaina (eu am pus-o

10 voturi    4 comentarii
2h 30 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 30 octombrie 2009

    reteta este ok,dar nu cred ca ar mai trebui sa pui faina sa o mai ingrosi,daca tot pui orez,parerea mea.si nici mararul nu isi are rostul la ciorba,prefer patrunjel verde,tarhon,leustean.oricum felicitari.

  • Fara foto

    ana maria lengher (Chef de cuisine) , 11 august 2008

    E pentru prima data cand aud de o reteta de ciorba in care se pune faina, eu evit sa folosesc faina si la tochitura, nu face bine la stomac

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

costy1969 (Chef de cuisine)

reteta este ok,dar nu cred ca ar mai trebui sa pui faina sa o mai ingrosi,daca tot pui orez,parerea mea.si nici mararul nu isi are rostul la ciorba,prefer patrunjel verde,tarhon,leustean.oricum felicitari.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de potroace Ciorba de potroace

Se spala bine carnea, apoi se lasa sa se zvante ori se sterg bucatile cu prosoape absorbante. Pipotele se oparesc pentru 1-2 minute,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole cu ciolan servita in paine Ciorba de fasole cu ciolan servita in paine

Fasolea se curăță de impurități, se pune peste noapte în apa rece pentru a se umfla, asta ca să scadă timpul de fierbere

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa de galuste.