autor:

Anonim

» » Supe de carne

ciorba cu maruntaie de pui

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
pipote de pui, tacamuri de pui, supa de oase, ceapa, morcovii, pastarnac, radacina de patrunjel si telina, smantana,oua,sare de lamaie, sare, marar verde, faina, orez,

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Supa de oase se fierbe impreuna cu tacamurile de pui,se spumeaza,apoi se adauga ceapa, morcovi, telina, pastarnac si radacina de patrunjel . Cand tacamurile de pui si legumle sunt fierte, se adauga orez si compozitia de galbenusuri ,faina, smantana si se fierb 10 min. Se adauga apoi suc de lamaie, marar ,sare si se fierbe toata ciorba cca 5 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba cu maruntaie de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Ciorba de pui cu tarhon

Ciorba de pui cu tarhon

Curatam si spalam toate legumele in afara de mazare. Le taiem felii subtiri si le punem  la

4 voturi    3 comentarii
1h 20 min
Supe de carne
Supa de gaina

Supa de gaina

Avand gaina 2 ani am fost nevoita s-o fierb la oala de presiune . Am transat gaina si am pus-o in

5 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 30 octombrie 2009

    reteta este ok,dar nu cred ca ar mai trebui sa pui faina sa o mai ingrosi,daca tot pui orez,parerea mea.si nici mararul nu isi are rostul la ciorba,prefer patrunjel verde,tarhon,leustean.oricum felicitari.

  • Fara foto

    ana maria lengher (Chef de cuisine) , 11 august 2008

    E pentru prima data cand aud de o reteta de ciorba in care se pune faina, eu evit sa folosesc faina si la tochitura, nu face bine la stomac

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

costy1969 (Chef de cuisine)

reteta este ok,dar nu cred ca ar mai trebui sa pui faina sa o mai ingrosi,daca tot pui orez,parerea mea.si nici mararul nu isi are rostul la ciorba,prefer patrunjel verde,tarhon,leustean.oricum felicitari.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Fiertura de somon dichisita cu smantana si lacrimi de dovleac Fiertura de somon dichisita cu smantana si lacrimi de dovleac

Reteta ce o prezint mai jos poate parea un pic bizara, caci e un melanj de influente, arome si gusturi din felurite regiuni. Mai e si

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Supa de ardei umpluti Supa de ardei umpluti

Zarzavaturile se curăță, se spală și se taie cubulețe, se călesc în puțin ulei și apă, într-un vas înalt,

0 voturi    0 comentarii
1h 5 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Fiertura de somon dichisita cu smantana si lacrimi de dovleac