autor:

Anonim

» » Supe de carne

ciorba cu maruntaie de pui

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
pipote de pui, tacamuri de pui, supa de oase, ceapa, morcovii, pastarnac, radacina de patrunjel si telina, smantana,oua,sare de lamaie, sare, marar verde, faina, orez,

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Supa de oase se fierbe impreuna cu tacamurile de pui,se spumeaza,apoi se adauga ceapa, morcovi, telina, pastarnac si radacina de patrunjel . Cand tacamurile de pui si legumle sunt fierte, se adauga orez si compozitia de galbenusuri ,faina, smantana si se fierb 10 min. Se adauga apoi suc de lamaie, marar ,sare si se fierbe toata ciorba cca 5 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba cu maruntaie de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa de fasole cu ciolan afumat

Supa de fasole cu ciolan afumat

Se fierbe rasolul 15-20min,se scoate pe o farfurie iar apa se pastreaza;rasolul se dezoseaza,se portioneaza

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Supe de carne
Ciorbita din gaina Tunisian

Ciorbita din gaina Tunisian

Punem uleiul de masline in cratita, curatim ciapa o taiem in cuburi mici si o punem in cratita cu

45 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 30 octombrie 2009

    reteta este ok,dar nu cred ca ar mai trebui sa pui faina sa o mai ingrosi,daca tot pui orez,parerea mea.si nici mararul nu isi are rostul la ciorba,prefer patrunjel verde,tarhon,leustean.oricum felicitari.

  • Fara foto

    ana maria lengher (Chef de cuisine) , 11 august 2008

    E pentru prima data cand aud de o reteta de ciorba in care se pune faina, eu evit sa folosesc faina si la tochitura, nu face bine la stomac

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

costy1969 (Chef de cuisine)

reteta este ok,dar nu cred ca ar mai trebui sa pui faina sa o mai ingrosi,daca tot pui orez,parerea mea.si nici mararul nu isi are rostul la ciorba,prefer patrunjel verde,tarhon,leustean.oricum felicitari.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de ied Ciorba de ied

Carnea spalata se pune in oala pe foc, se fierbe 10 min, apoi se arunca apa, carnea se spala, se pune din nou la fiert, iar cand incepe

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Retete de Pasti
Bors de miel Bors de miel

Punem intr-o oala carnea de miel spalata bine si portionata (capul l-am pus intreg) cu apa cat sa o acopere si o lingura de otet. Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Retete de Pasti
Garden tomato soup