autor:

Anonim

» » Supe de carne

ciorba cu perisoare speciale

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
carne de vita si de porc, supa de oase, morcovi, ceapa, radacina de pastarnac, patrunjel si telina, rosii, sare, patrunjel si leustean verde, orez, oua,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea tocata se amesteca cu oua , jumatate din cantitatea de ceapa si patrunjel verde. Compozitia obtinuta se imparte in 4-6 peerisoare la portie; fiecare se rotunjeste si se asaza pe un platou stropit cu apa. In supa de oase se fierb morcovii, telina, pastarnacul si radacina de patrunjel.
Cand legumele sunt aproape fierte , se adauga perisoarele , iar dupa 15 min se adauga orezul, pasta de tomate , rosii, sarea, borsul, leusteanul si se fierbe totul inca 5 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba cu perisoare speciale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
ciorba de pui cu legume

ciorba de pui cu legume

Se curata legumele se taie cubulete si se pun la fiert. Pieptul de pui de taie se se pune impreuna

6 voturi    4 comentarii
40 min
Supe de carne
Supa cu galuste

Supa cu galuste

In zeama in care am fiert in prealabil puiul punem telina taiata bucati, ardeiul gras taiat cubulete,

41 voturi    9 comentarii
1h
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    ana maria lengher (Chef de cuisine) , 11 august 2008

    Reteta asta o folosec si eu, mai putin supa de oase. Eu fierb legumele si apoi pun perisoarele, este una din macarurile mele preferate.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • carne de vita si de porc
  • supa de oase
  • morcovi
  • ceapa
  • radacina de pastarnac
  • patrunjel si telina
  • rosii
  • sare
  • patrunjel si leustean verde
  • orez
  • oua,

Raporteaza reteta

Fara foto

ana maria lengher (Chef de cuisine)

Reteta asta o folosec si eu, mai putin supa de oase. Eu fierb legumele si apoi pun perisoarele, este una din macarurile mele preferate.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de ied Ciorba de ied

Carnea spalata se pune in oala pe foc, se fierbe 10 min, apoi se arunca apa, carnea se spala, se pune din nou la fiert, iar cand incepe

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Retete de Pasti
Bors de miel Bors de miel

Punem intr-o oala carnea de miel spalata bine si portionata (capul l-am pus intreg) cu apa cat sa o acopere si o lingura de otet. Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Retete de Pasti
Ciorba de ardei umplut