autor:

Anonim

» » Supe de carne

ciorba cu perisoare speciale

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
carne de vita si de porc, supa de oase, morcovi, ceapa, radacina de pastarnac, patrunjel si telina, rosii, sare, patrunjel si leustean verde, orez, oua,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea tocata se amesteca cu oua , jumatate din cantitatea de ceapa si patrunjel verde. Compozitia obtinuta se imparte in 4-6 peerisoare la portie; fiecare se rotunjeste si se asaza pe un platou stropit cu apa. In supa de oase se fierb morcovii, telina, pastarnacul si radacina de patrunjel.
Cand legumele sunt aproape fierte , se adauga perisoarele , iar dupa 15 min se adauga orezul, pasta de tomate , rosii, sarea, borsul, leusteanul si se fierbe totul inca 5 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba cu perisoare speciale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Zama cu tascute de casa

Zama cu tascute de casa

Se pune carnea la fiert in apa cu sare. Cand fierbe se reduce focul sub supa si se spumeaza. Legumele

3 voturi    2 comentarii
2h 30 min
Supe de carne
Supa de pui cu taitei

Supa de pui cu taitei

Se spala carnea de pasare (2-3 pulpe de pui,depinde de cantitatea pe care o dorim),se pune intr-o

16 voturi    3 comentarii
1h
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 35 %
259.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    ana maria lengher (Chef de cuisine) , 11 august 2008

    Reteta asta o folosec si eu, mai putin supa de oase. Eu fierb legumele si apoi pun perisoarele, este una din macarurile mele preferate.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • carne de vita si de porc
  • supa de oase
  • morcovi
  • ceapa
  • radacina de pastarnac
  • patrunjel si telina
  • rosii
  • sare
  • patrunjel si leustean verde
  • orez
  • oua,

Raporteaza reteta

Fara foto

ana maria lengher (Chef de cuisine)

Reteta asta o folosec si eu, mai putin supa de oase. Eu fierb legumele si apoi pun perisoarele, este una din macarurile mele preferate.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de potroace Ciorba de potroace

Se spala bine carnea, apoi se lasa sa se zvante ori se sterg bucatile cu prosoape absorbante. Pipotele se oparesc pentru 1-2 minute,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole cu ciolan servita in paine Ciorba de fasole cu ciolan servita in paine

Fasolea se curăță de impurități, se pune peste noapte în apa rece pentru a se umfla, asta ca să scadă timpul de fierbere

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de afumatura cu smantana si tarhon