autor:

Anonim

» » Supe de carne

ciorba cu perisoare speciale

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
carne de vita si de porc, supa de oase, morcovi, ceapa, radacina de pastarnac, patrunjel si telina, rosii, sare, patrunjel si leustean verde, orez, oua,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea tocata se amesteca cu oua , jumatate din cantitatea de ceapa si patrunjel verde. Compozitia obtinuta se imparte in 4-6 peerisoare la portie; fiecare se rotunjeste si se asaza pe un platou stropit cu apa. In supa de oase se fierb morcovii, telina, pastarnacul si radacina de patrunjel.
Cand legumele sunt aproape fierte , se adauga perisoarele , iar dupa 15 min se adauga orezul, pasta de tomate , rosii, sarea, borsul, leusteanul si se fierbe totul inca 5 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba cu perisoare speciale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa de curcan cu galuste

Supa de curcan cu galuste

Se pun aripile de curcan la fiert in apa cu sare si se curata de spuma, pana cand zeama ramane clara.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Supe de carne
Supa de linte si pui

Supa de linte si pui

1.Se taie cubulete ceapa, morcovul, telina, ciupercile. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Supe de carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    ana maria lengher (Chef de cuisine) , 11 august 2008

    Reteta asta o folosec si eu, mai putin supa de oase. Eu fierb legumele si apoi pun perisoarele, este una din macarurile mele preferate.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • carne de vita si de porc
  • supa de oase
  • morcovi
  • ceapa
  • radacina de pastarnac
  • patrunjel si telina
  • rosii
  • sare
  • patrunjel si leustean verde
  • orez
  • oua,

Raporteaza reteta

Fara foto

ana maria lengher (Chef de cuisine)

Reteta asta o folosec si eu, mai putin supa de oase. Eu fierb legumele si apoi pun perisoarele, este una din macarurile mele preferate.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de iepure Ciorba de iepure

Ceapa și prazul curățate, tocate mărunt, se pun la călit în untura cu aromă de cârnați afumat și puțină apă. Zarzavaturile

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema cu piept de curcan Supa crema cu piept de curcan

Pieptul de curcan se spala bine si se pune la fiert. Se curata legumele, se maruntesc si se pun la fiert; dupa ce au fiert, se pun in

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Supe de carne
Supa de pui cu galuste