Carnea tocata se amesteca cu oua , jumatate din cantitatea de ceapa si patrunjel verde. Compozitia obtinuta se imparte in 4-6 peerisoare la portie; fiecare se rotunjeste si se asaza pe un platou stropit cu apa. In supa de oase se fierb morcovii, telina, pastarnacul si radacina de patrunjel.
Cand legumele sunt aproape fierte , se adauga perisoarele , iar dupa 15 min se adauga orezul, pasta de tomate , rosii, sarea, borsul, leusteanul si se fierbe totul inca 5 min.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii