autor:

Anonim

» » Supe de carne

ciorba cu perisoare

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
carne de vita si de porc, supa de oase, morcovi, ceapa, radacina de pastarnac, patrunjel si telina, rosii, sare, patrunjel si leustean verde, orez, oua,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea tocata se amesteca cu oua , jumatate din cantitatea de ceapa si patrunjel verde. Compozitia obtinuta se imparte in 4-6 peerisoare la portie; fiecare se rotunjeste si se asaza pe un platou stropit cu apa. In supa de oase se fierb morcovii, telina, pastarnacul si radacina de patrunjel.
Cand legumele sunt aproape fierte , se adauga perisoarele , iar dupa 15 min se adauga orezul, pasta de tomate , rosii, sarea, borsul, leusteanul si se fierbe totul inca 5 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba cu perisoare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Ciorba de perisoare (10 portii)

Ciorba de perisoare (10 portii)

Se spala carnea si se lasa la scurs ,se da prin masina de tocat se amesteca cu oul,sere,piper,orez,

2 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba mea de perisoare

Ciorba mea de perisoare

Se pune oala la fiert,cand fierbe apa se pune zarzavatul tocat se lasa la fiert si se prepara perisoarele

8 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 31 mai 2009

    Perisoarele se pot face si din carne de curcan.Morcovul il razuiesc si il calesc putin. Ciorba capata o culoare tare faina.

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 19 mai 2009

    Super reteta,eu fac perisoarele din amestec de carne de porc cu vita.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • carne de vita si de porc
  • supa de oase
  • morcovi
  • ceapa
  • radacina de pastarnac
  • patrunjel si telina
  • rosii
  • sare
  • patrunjel si leustean verde
  • orez
  • oua,

Raporteaza reteta

Sidy (Chef de cuisine)

Perisoarele se pot face si din carne de curcan.Morcovul il razuiesc si il calesc putin. Ciorba capata o culoare tare faina.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de iepure Ciorba de iepure

Ceapa și prazul curățate, tocate mărunt, se pun la călit în untura cu aromă de cârnați afumat și puțină apă. Zarzavaturile

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema cu piept de curcan Supa crema cu piept de curcan

Pieptul de curcan se spala bine si se pune la fiert. Se curata legumele, se maruntesc si se pun la fiert; dupa ce au fiert, se pun in

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de perisoare