autor:

Anonim

» » Supe de carne

ciorba cu perisoare

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
carne de vita si de porc, supa de oase, morcovi, ceapa, radacina de pastarnac, patrunjel si telina, rosii, sare, patrunjel si leustean verde, orez, oua,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea tocata se amesteca cu oua , jumatate din cantitatea de ceapa si patrunjel verde. Compozitia obtinuta se imparte in 4-6 peerisoare la portie; fiecare se rotunjeste si se asaza pe un platou stropit cu apa. In supa de oase se fierb morcovii, telina, pastarnacul si radacina de patrunjel.
Cand legumele sunt aproape fierte , se adauga perisoarele , iar dupa 15 min se adauga orezul, pasta de tomate , rosii, sarea, borsul, leusteanul si se fierbe totul inca 5 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba cu perisoare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Ciorba de perisoare cu tarhon

Ciorba de perisoare cu tarhon

In primul rand, punem apa intr-o cratita, in care gatiti ciorba, apoi ne ocupam de perisoare. Condimentam

3 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare cu cartofi

Ciorba de perisoare cu cartofi

Ardeiul rosu si galben, il curatam de seminte, il taiem cubulete. Decojim morcovul si il dam pe

3 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 31 mai 2009

    Perisoarele se pot face si din carne de curcan.Morcovul il razuiesc si il calesc putin. Ciorba capata o culoare tare faina.

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 19 mai 2009

    Super reteta,eu fac perisoarele din amestec de carne de porc cu vita.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • carne de vita si de porc
  • supa de oase
  • morcovi
  • ceapa
  • radacina de pastarnac
  • patrunjel si telina
  • rosii
  • sare
  • patrunjel si leustean verde
  • orez
  • oua,

Raporteaza reteta

Sidy (Chef de cuisine)

Perisoarele se pot face si din carne de curcan.Morcovul il razuiesc si il calesc putin. Ciorba capata o culoare tare faina.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ramen, supa gatita la Multicookerul Crock-Pot express cu gatire sub presiune Ramen, supa gatita la Multicookerul Crock-Pot express cu gatire sub presiune

Ramen este o specialitate japoneza, este considerata una dintre cele mai hranitoare si sanatoase supe din lume. O sa gasiti multe retete

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de miel acrita cu corcoduse Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare. Se lasa sa clocoteasca si se aduna spuma. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Retete de Pasti
Supa de vitel cu taitei de casa