autor:

Anonim

» » Supe de carne

ciorba cu praz

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
praz, supa de oase, radacina de telina, patrunjel si pastarnac, morcovi, ardei gras, ulei,smantana, faina, orez, leustean si patrunjel verde, lamaie, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Supa de oase se fierbe impreuna cu morcovii, telina, pastarnacul, radacina de patrunjel , ardei gras, ceapa si prazul inabusite in ulei.
Se adauga orezul si compozitia preparata din smantana cu faina si se continua fierberea. Se adauga apoi leustean verde, suc de lamaie , sare si se continua fierberea inca 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba cu praz" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Ciorbita de praz cu iaurt

Ciorbita de praz cu iaurt

Prazul se spala bine si se taie rondele. Morcovul se curata si se rade pe razatoarea cu gauri mici

4 voturi    3 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de praz

Ciorba de praz

Prazul se curata, se spala foarte bine si se taie rondele. Se incinge uleiul intr-o oala si se adauga

6 voturi    5 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    ana maria lengher (Chef de cuisine) , 11 august 2008

    Suna foarte ciudat ciorba de praz, nu credeam ca e bun prazul si la ciorba.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • praz
  • supa de oase
  • radacina de telina
  • patrunjel si pastarnac
  • morcovi
  • ardei gras
  • ulei,smantana
  • faina
  • orez
  • leustean si patrunjel verde
  • lamaie
  • sare

Raporteaza reteta

Fara foto

ana maria lengher (Chef de cuisine)

Suna foarte ciudat ciorba de praz, nu credeam ca e bun prazul si la ciorba.

Adauga reteta
Retete

din Supe de carne

Ciorba de iepure Ciorba de iepure

Ceapa și prazul curățate, tocate mărunt, se pun la călit în untura cu aromă de cârnați afumat și puțină apă. Zarzavaturile

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema cu piept de curcan Supa crema cu piept de curcan

Pieptul de curcan se spala bine si se pune la fiert. Se curata legumele, se maruntesc si se pun la fiert; dupa ce au fiert, se pun in

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa din copanele de pui cu galusti.