autor:

Anonim

» » Supe de carne

ciorba cu praz

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
praz, supa de oase, radacina de telina, patrunjel si pastarnac, morcovi, ardei gras, ulei,smantana, faina, orez, leustean si patrunjel verde, lamaie, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Supa de oase se fierbe impreuna cu morcovii, telina, pastarnacul, radacina de patrunjel , ardei gras, ceapa si prazul inabusite in ulei.
Se adauga orezul si compozitia preparata din smantana cu faina si se continua fierberea. Se adauga apoi leustean verde, suc de lamaie , sare si se continua fierberea inca 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba cu praz" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Ciorba de praz acrita cu zeama de lamaie

Ciorba de praz acrita cu zeama de lamaie

Curatam prazul, il spalam , il scurgem de apa apoi il taiem rondele pe care le taiem apoi in doua.Curatam

10 voturi    11 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de salata verde cu praz

Ciorba de salata verde cu praz

Se spală foarte bine salata verde, verificând fiecare frunză, prazul, leuşteanul, usturoiul

2 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    ana maria lengher (Chef de cuisine) , 11 august 2008

    Suna foarte ciudat ciorba de praz, nu credeam ca e bun prazul si la ciorba.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • praz
  • supa de oase
  • radacina de telina
  • patrunjel si pastarnac
  • morcovi
  • ardei gras
  • ulei,smantana
  • faina
  • orez
  • leustean si patrunjel verde
  • lamaie
  • sare

Raporteaza reteta

Fara foto

ana maria lengher (Chef de cuisine)

Suna foarte ciudat ciorba de praz, nu credeam ca e bun prazul si la ciorba.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de iepure Ciorba de iepure

Ceapa și prazul curățate, tocate mărunt, se pun la călit în untura cu aromă de cârnați afumat și puțină apă. Zarzavaturile

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema cu piept de curcan Supa crema cu piept de curcan

Pieptul de curcan se spala bine si se pune la fiert. Se curata legumele, se maruntesc si se pun la fiert; dupa ce au fiert, se pun in

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa de peste siciliana