autor:

Anonim

» » Supe de carne

ciorba cu salata si costita afumata

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
salata verde, ceapa, faina, smantana, untura, oua, costita afumata, otet, sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa se fierbe in 3,5 l de apa cu sare.
Cand ceapa e aproape fiarta se adauga salata inabusita in 40 g de untura si 50 ml de apa si costita inabusita separat in 25 ml de apa. Din smantana amestecata cu galbenusurile de oua si faina se prepara o compozitie care se adauga la ciorba, continuand fierberea inca 10 min.
Separat, din albusuri si untura se prepara o omleta , care se taie cuburi mici si se adauga la ciorba , alaturi de otet. Se fierbe inca 5 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba cu salata si costita afumata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
builabesa  Marsilia

builabesa Marsilia

Intr-o cratita se pune uleiul, usturoiul, rosiile, ceapa tocate, sare si piper, se adauga pestele

2 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Supe de carne
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Zarzavaturile (mai putin ardeiul gras) se curata, se toaca sau se dau pe razatoarea mare. Se pun

9 voturi    4 comentarii
50 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 31 mai 2009

    In loc de otet pun un pahar cu iaurt.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • salata verde
  • ceapa
  • faina
  • smantana
  • untura
  • oua
  • costita afumata
  • otet
  • sare

Raporteaza reteta

Sidy

Sidy (Chef de cuisine)

In loc de otet pun un pahar cu iaurt.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Zeama de peste Zeama de peste

Se pun bucatile de peste la fiert cu apa si sare, se trag doua, trei clocote si se opreste focul, se scoate pestele pe un platou si

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de vacuta Ciorba de vacuta

Se pune carnea la fiert intr-o oala. Se spumeaza cand incepe sa fiarba. Cand este fiarta supa, se strecoara si se taie bucati mici din

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Supe de carne
Ciorba cu carnati de bere