autor:

Anonim

» » Supe de legume

ciorba cu salata

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 august 2008

Ingrediente
salata verde, ceapa, faina, smantana, untura, oua, costita afumata, otet, sare

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Ceapa se fierbe in 3,5 l de apa cu sare.
Cand ceapa e aproape fiarta se adauga salata inabusita in 40 g de untura si 50 ml de apa si costita inabusita separat in 25 ml de apa. Din smantana amestecata cu galbenusurile de oua si faina se prepara o compozitie care se adauga la ciorba, continuand fierberea inca 10 min.
Separat, din albusuri si untura se prepara o omleta , care se taie cuburi mici si se adauga la ciorba , alaturi de otet. Se fierbe inca 5 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba cu salata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
CIORBA DE SALATA

CIORBA DE SALATA

Jumarile ( sau sunca, care se taie cubulete) se călesc, cand sunt aproape gata se adaugă ceapa

19 voturi    7 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de salata verde

Ciorba de salata verde

Salata se spala si se rupe in parti mai mici.Orezul se pune la inmuiat intr-un castron cu apa. Zarzavatul

4 voturi    2 comentarii
30 min
Retete de post

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 iulie 2010

    Imi pare rau dar nu sunt de acord cu untura ...

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

  • salata verde
  • ceapa
  • faina
  • smantana
  • untura
  • oua
  • costita afumata
  • otet
  • sare

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Imi pare rau dar nu sunt de acord cu untura ...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac Supa crema de dovleac

Se incepe cu dovleacul placintar pentru ca se curata destul de greu (coaja este foarte tare). Se decojeste, se scot semintele, apoi

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de ciuperci, cu naut si afumatura Supa crema de ciuperci, cu naut si afumatura

Se fierbe nautul si se scurge de apa. Se calesc afumatura cu ciupercile, apoi se condimenteaza, se stinge totul cu coniac si se mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de rosii