autor:

Anonim

» » Supe de carne

ciorba cu tarhon

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
supa de oase, tarhon verde, ceapa, radacina de telina, patrunjel si pastarnac, morcovi, cartofi, smantana, oua, faina, orez, otet,, ardei gras, marar verde, patrunjel verde si marar verde, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Supa de oase se fierbe impreuna cu morcovii, telina, radacina de patrunjel , pastarnacul , ceapa , ardei grasi si cartofi.Cand legumele sunt fierte, se adauga orez, marar, compozitia preparata din faina , galbenusuri si smantana, tarhon, otet, sare si se mai fierbe cca 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba cu tarhon" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Ciorba de cartofi cu sfecla rosie si tarhon

Ciorba de cartofi cu sfecla rosie si tarhon

Sfecla,morcovul,telina se spala,se curata de coaja,se rade pe razatoarea mare si se pun la fiert

9 voturi    15 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de afumatura cu smantana si tarhon

Ciorba de afumatura cu smantana si tarhon

Am spalat scaricica sub jet de apa calduta si apoi am taiat-o bucati. Am pus afumatura la fiert

9 voturi    8 comentarii
1h
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Panini Maker

- 15 %
249.99 lei
212.49 lei

Mixer compact cu bol

- 54 %
499.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • supa de oase
  • tarhon verde
  • ceapa
  • radacina de telina
  • patrunjel si pastarnac
  • morcovi
  • cartofi
  • smantana
  • oua
  • faina
  • orez
  • otet,
  • ardei gras
  • marar verde
  • patrunjel verde si marar verde
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de potroace Ciorba de potroace

Se spala bine carnea, apoi se lasa sa se zvante ori se sterg bucatile cu prosoape absorbante. Pipotele se oparesc pentru 1-2 minute,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole cu ciolan servita in paine Ciorba de fasole cu ciolan servita in paine

Fasolea se curăță de impurități, se pune peste noapte în apa rece pentru a se umfla, asta ca să scadă timpul de fierbere

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa de ficat cu crutoane