autor:

Anonim

» » Supe de legume

ciorba cu tarhon

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 august 2008

Ingrediente
supa de oase, tarhon verde, ceapa, radacina de telina, patrunjel si pastarnac, morcovi, cartofi, smantana, oua, faina, orez, otet,, ardei gras, marar verde, patrunjel verde si marar verde, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Supa de oase se fierbe impreuna cu morcovii, telina, radacina de patrunjel , pastarnacul , ceapa , ardei grasi si cartofi.Cand legumele sunt fierte, se adauga orez, marar, compozitia preparata din faina , galbenusuri si smantana, tarhon, otet, sare si se mai fierbe cca 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba cu tarhon" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Ciorba din boabe de fasole cu tarhon

Ciorba din boabe de fasole cu tarhon

Se aleg ,spala si se lasa citeva ore in apa rece boabele de fasole(se pot lasa si 24 ore).Se pun

5 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare cu tarhon

Ciorba de perisoare cu tarhon

In primul rand, punem apa intr-o cratita, in care gatiti ciorba, apoi ne ocupam de perisoare. Condimentam

3 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 iulie 2010

    Imi place !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • supa de oase
  • tarhon verde
  • ceapa
  • radacina de telina
  • patrunjel si pastarnac
  • morcovi
  • cartofi
  • smantana
  • oua
  • faina
  • orez
  • otet,
  • ardei gras
  • marar verde
  • patrunjel verde si marar verde
  • sare

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Imi place !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa de rosii cu ciuperci Supa de rosii cu ciuperci

Important: Rosiile trebuie sa fie coapte bine pentru a obtine un gust intens si o culoare corespunzatoare. Pasul 1: Rosiile se spala

3 voturi    0 comentarii
45 min
Supe de legume
Supa de legume cu lapte de caju-reteta de post Supa de legume cu lapte de caju-reteta de post

Se toaca toate legumele si se pun la fiert cu apa si sare. Cand sunt fierte, se mai potriveste de sare si se opreste focul. Nucile

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
GAZPACHO REINVENTAT