autor:

Anonim

» » Supe de legume

ciorba cu tarhon

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 august 2008

Ingrediente
supa de oase, tarhon verde, ceapa, radacina de telina, patrunjel si pastarnac, morcovi, cartofi, smantana, oua, faina, orez, otet,, ardei gras, marar verde, patrunjel verde si marar verde, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Supa de oase se fierbe impreuna cu morcovii, telina, radacina de patrunjel , pastarnacul , ceapa , ardei grasi si cartofi.Cand legumele sunt fierte, se adauga orez, marar, compozitia preparata din faina , galbenusuri si smantana, tarhon, otet, sare si se mai fierbe cca 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba cu tarhon" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Ciorba de perisoare cu tarhon

Ciorba de perisoare cu tarhon

Intr-o oala punem la fiert 3 litri de apa. Cand fierbe apa adaugam ceapa, morcovii si radacina de

16 voturi    10 comentarii
50 min
Borsuri si Ciorbe
CIORBA DE CARTOFI CU TARHON

CIORBA DE CARTOFI CU TARHON

Se pune pe foc o cratita cu ulei(1 lingura),in care se prajeste putin ceapa si morcovul;se prajesc

7 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 iulie 2010

    Imi place !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • supa de oase
  • tarhon verde
  • ceapa
  • radacina de telina
  • patrunjel si pastarnac
  • morcovi
  • cartofi
  • smantana
  • oua
  • faina
  • orez
  • otet,
  • ardei gras
  • marar verde
  • patrunjel verde si marar verde
  • sare

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Imi place !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac Supa crema de dovleac

Se incepe cu dovleacul placintar pentru ca se curata destul de greu (coaja este foarte tare). Se decojeste, se scot semintele, apoi

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de ciuperci, cu naut si afumatura Supa crema de ciuperci, cu naut si afumatura

Se fierbe nautul si se scurge de apa. Se calesc afumatura cu ciupercile, apoi se condimenteaza, se stinge totul cu coniac si se mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa de rosii cu dovlecei