Spalam bine ghebele, le punem in apa la desarat. Dupa ce s-au desarat bine le tocam marunt.
Urzicile le spalam bine in multe ape si le curatam coditele. Le punem la scurs intr-o sita.
Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata si curatata o tocam marunt.
Ardeiul galben si kapia, ii curatam de cotor si seminte, ii taiem cubulete.
Morcovul il decojim, il taiem bucati potrivite.
Patrunjelul verde il spalam, indepartam coditele si il tocam marunt.
In vasul aparatului punem uleiul, ceapa verde si cea uscata, ardeii, morcovul, ghebele.
Adaugam apa, patrunjelul tocat, sare si piper.
Acoperim aparatul cu capacul, il conectam la curent. Selectam modul High si un timp de 5 ore si 30 de minute.
Dupa ce au trecut 2 ore, adaugam urzicile bine scurse si sucul de rosii. Amestecam.
In ultima jumatate de ora, turnam borsul fierbinte si orezul, pe care il spalam bine inainte. Gustam sa vedem daca mai necesita sare sau piper.
Amestecam iar si lasam pana se scurge tot timpul de preparare. Deconectam aparatul de la curent.
Tocam leusteanul verde, il punem in ciorba fierbinte si o lasam acoperita 15-20 de minute, apoi poate fi servita.
Sa aveti pofta!
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii