autor:

Anonim

» » Supe de legume

ciorba cu urzici

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 august 2008

Ingrediente
urzici, ceapa, telina, morcovi, ulei, sare, orez, bors, leustean verde, bors

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Ceapa , morocvii si telina se fierb in apa cu sare si ulei. Cand legumele sunt fierte pe jumatate , se adauga urzicile , ceapa verde si se continua fierberea . La legumele fierte se adauga orezul , borsul si se mai fierb 5 min. La sfarsit se adauga leustean verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba cu urzici" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Ciorba de urzici

Ciorba de urzici

Legumele se spala bine si se taie cubulete si se pun la fiert. Urzicile se curate bine si se spala,

13 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de urzici cu pretenţii aristocrate de velouté

Ciorbă de urzici cu pretenţii aristocrate de velouté

Curăţaţi bine plantele, spălaţi în mai multe ape. Într-o cratiţă căliţi frunzele în

11 voturi    2 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de mazare verde cu avocado si menta verde Supa crema de mazare verde cu avocado si menta verde

Se incinge untul cu uleiul de masline (adaugat sa nu se arda untul), apoi calim ceapa tocata marunt, se adauga si mazarea verde, se

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Se curata spanacul de cotoare si frunzele intregi se spala in mai multe ape reci, apoi se dau intr-un clocot si se scurg de acea apa.

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de pui