Se taie carnatii rondele si se fierb timp de 10 minute in 2 litrii de apa. In timp ce fierb carnatii, pui uleiul la incins intr-o tigaie, adaugi faina, boiaua, sare dupa gust si usturoiul tocat si torni cate putina apa, amestecand continuu pana obtii un sos omogen si subtire. pui la fiert pastele impreuna cu carnatii si torni sosul cu usturoi. Dupa 10 minute stingi focul, adaugi smantana diluata cu cateva linguri de apa rece si acoperi oala cu un capac. Servesti ciorba la masa cu otet sau zeama de lamaie alaturi

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii