autor:

Aurelia

» » Supe de carne

Ciorba cu usturoi si carnati afumati

Autor: Aurelia (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 25 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Aurelia (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 25 martie 2009

Ingrediente
150 gr. carnati afumati,, 3 linguri ulei,, 1 lingura faina,, 1 capatana usturoi,, 100 gr. smantana,, 120 gr. paste fainoase scurte,, 1 lingura boia de ardei dulce,, sare, otet (sau zeama de lamaie)

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se taie carnatii rondele si se fierb timp de 10 minute in 2 litrii de apa. In timp ce fierb carnatii, pui uleiul la incins intr-o tigaie, adaugi faina, boiaua, sare dupa gust si usturoiul tocat si torni cate putina apa, amestecand continuu pana obtii un sos omogen si subtire. pui la fiert pastele impreuna cu carnatii si torni sosul cu usturoi. Dupa 10 minute stingi focul, adaugi smantana diluata cu cateva linguri de apa rece si acoperi oala cu un capac. Servesti ciorba la masa cu otet sau zeama de lamaie alaturi
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu usturoi si carnati afumati" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa cu galuste de orez

Supa cu galuste de orez

Se alege si se spala orezul.Se pune la fiert cu laptele si o bucatica de unt proaspat.Se fierbe mai

0 voturi    1 comentariu
1h
Supe de carne
Ciorba de perisoare, acrita cu zeama de varza

Ciorba de perisoare, acrita cu zeama de varza

Punem apa la fiert. Nu vom adauga sare pentru ca avem zeama de varza sarata. Curatam, spalam si

1 vot    0 comentarii
1h
Supe de carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 150 gr. carnati afumati,
  • 3 linguri ulei,
  • 1 lingura faina,
  • 1 capatana usturoi,
  • 100 gr. smantana,
  • 120 gr. paste fainoase scurte,
  • 1 lingura boia de ardei dulce,
  • sare
  • otet (sau zeama de lamaie)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de iepure Ciorba de iepure

Ceapa și prazul curățate, tocate mărunt, se pun la călit în untura cu aromă de cârnați afumat și puțină apă. Zarzavaturile

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema cu piept de curcan Supa crema cu piept de curcan

Pieptul de curcan se spala bine si se pune la fiert. Se curata legumele, se maruntesc si se pun la fiert; dupa ce au fiert, se pun in

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Versa