Afumătura de purcel poate fi din orice parte: costiță, ciolane, piciorușe. Eu am avut niște ciolane.
Am călit un pic zarzavatul spălat bine.
Ceea ce vedeți în fotografii am folosit numai în parte, pentru că totodată căleam zarzavat și pentru un gulaș.
Separat, am pus la fiert afumătura de purcel, împreună cu semințe de mărar și cu semințe de chimen.
Am adăugat zarzavatul călit, iar când acesta a fost fiert, împreună cu afumătura, am adăugat borșul.
Adăugați întotdeauna borș cald, sau fierbinte. Asta va permite ciorbei să fiarbă , să rămână în clocot
până fierbe un pic și borșul! Dacă puneți borș rece,a cesta va da un pic înapoi fiertura...
Adăugați cât mai mult leuștean verde și serviți cu smântână și ardei iute. Poftă mare!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii