Afumătura de purcel poate fi din orice parte: costiță, ciolane, piciorușe. Eu am avut niște ciolane.
Am călit un pic zarzavatul spălat bine.
Ceea ce vedeți în fotografii am folosit numai în parte, pentru că totodată căleam zarzavat și pentru un gulaș.
Separat, am pus la fiert afumătura de purcel, împreună cu semințe de mărar și cu semințe de chimen.
Am adăugat zarzavatul călit, iar când acesta a fost fiert, împreună cu afumătura, am adăugat borșul.
Adăugați întotdeauna borș cald, sau fierbinte. Asta va permite ciorbei să fiarbă , să rămână în clocot
până fierbe un pic și borșul! Dacă puneți borș rece,a cesta va da un pic înapoi fiertura...
Adăugați cât mai mult leuștean verde și serviți cu smântână și ardei iute. Poftă mare!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii