autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

ciorba de agrise

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 iunie 2008

Ingrediente
1/4 kg agrise, o bucata de carne, 1 ceapa, 2 linguri orez, 1 galbenus, 150 g smantana, patrunjel, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se spala carnea si se pune la fiert in apa rece odata cu ceapa tocata marunt. Dupa ce a fiert carnea se adauga orezul si agrisele intregi si curatate de codite, se potriveste de sare dupa gust. Daca e prea acra, se adauga putin zahar. Cand toate sunt fierte, se ia oala de pe foc si se drege cu un amestec din galbenus frecat cu smantana si 2 linguri de apa rece. Il adaugi in ciorba, amesteci si presari patrunjelul.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba de agrise" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de praz acrita cu zeama de lamaie

Ciorba de praz acrita cu zeama de lamaie

Curatam prazul, il spalam , il scurgem de apa apoi il taiem rondele pe care le taiem apoi in doua.Curatam

10 voturi    11 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba cu zambet

Ciorba cu zambet

Carnea se spala bine, se taie in bucati mici si se pune la fiert in apa rece cu sare. Separat, morcovul

3 voturi    7 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1/4 kg agrise
  • o bucata de carne
  • 1 ceapa
  • 2 linguri orez
  • 1 galbenus
  • 150 g smantana
  • patrunjel
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de pui si ficatei