Morcovii se curata si se razuiesc. 1/2 ceapa si rosia se taie marunt . Se scot cotoarele de la ardei si bucatelele ramase linga cotor , se taie marunt. Se pune la calit in putin ulei morcovii razuiti, ceapa, bucatelele de ardei si rosia. Cind sunt gata se adauga 2 l de apa , sare si piper si se lasa sa fiarba pina umplem ardeii cu urmatoarea compozitie: carnea tocata , 1/2 ceapa razuita, orezul spalat si scurs bine, marar verde tocat, sare ,piper si albusurile de la oua.
Cind fierbe ciorba adaugam ardeii umpluti si lasam sa fiarba. Daca mai este nevoie se mai pune apa ca sa depaseasca inaltimea ardeilor.
Cind toate sunt fierte, galbenusurile se amesteca cu zeama de lamaie , smantana si un polonic ciorba fierbinte. Stingem focul sub ciorba si adaugam compozitia de galbenus cu smantana. Amestecam si punem patrunjel verde deasupra.
Se poate servi cu ardei iute si smantana, alaturi...

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii