autor:

Anonim

» » Supe de legume

ciorba de bureti

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
bureti uscati, ceapa,, faina, orez, leustean verde, sare, bors

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa se inabusa in ulei impreuna cu faina si se stinge zeama in care au fiert buretii. Se adauga apoi bureti,lasand sa fiarba impreuna cca 30 min. Cand sunt gata,se adauga orezul , borsul fiert si se lasa la fiert inca 10 min. Se adauga apoi leusteanul verde si sare
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba de bureti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de rosii cu orez

Supa de rosii cu orez

Legumele se spala bine se curata de coaja si se pun la fiert intregi(fara rosii),in apa rece.Dupa

13 voturi    6 comentarii
50 min
Supe de legume
Supa Crema de Dovleac

Supa Crema de Dovleac

Pasul 1: Taiem telina in cubulete. Taiem ceapa in bucati mari.Tocam morcovii in rondele. Taiem cartofii

2 voturi    0 comentarii
1h
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 31 mai 2009

    Se poate face si din alt fel de ciuperci.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • bureti uscati
  • ceapa,
  • faina
  • orez
  • leustean verde
  • sare
  • bors

Raporteaza reteta

Sidy

Sidy (Chef de cuisine)

Se poate face si din alt fel de ciuperci.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de spanac si coaste de miel Supa crema de spanac si coaste de miel

Pentru inceput, se curata coastele de pielite, se taie bucati, se spala bine, si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Punem coastele

0 voturi    0 comentarii
2h
Retete de Pasti
Ciorba de dovlecei Ciorba de dovlecei

Legumele se curata si se spala, apoi se taie cubulete. Se calesc legumele, in afara de dovlecei. Se toarna 2 litri de apa in oala

0 voturi    0 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa de ceapa cu cartofi