autor:

Anonim

» » Supe de carne

ciorba de burta

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
amestec pentru ciorba de burta, morcovi, ceapa, radacina de telina, usturoi, piper boabe, smantana, gogosari in otet, oua, faina, otet, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Amestecul pentru ciorba de burta se fierbe cca 6 ore,in 8 litri de apa si se spumeaza, dupa care se adauga morcovii, ceapa, radacina de telina, piperul, usturoiul intreg si sarea. Dupa fierbere, carnea se taie fasii subtiri, lungi de 5 cm. Zeama se strecoara si se toarna peste carne. Separat, se amesteca faina cu smantana , galbenusurile si se toarna treptat in ciorba, amestecand continuu. Se adauga otetul , gogosarii si usturoiul zdrobit amestecat cu 200 g de zeama de la ciorba si strecurat. Se mai fierbe totul 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba de burta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Ciorba de burta

Ciorba de burta

Se pune apa rece la fiert, in care se pune osul de vita si carnea de manzat. Se ia spuma, si se continua

122 voturi    26 comentarii
3h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de burta

Ciorba de burta

Burta spalata si curatata bine se pune la fiert cu putina sare, boabele de piper si legumele intregi

31 voturi    20 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 martie 2010

    Imi place mult ciorba de burta...Una peste alta toate retetele sunt ok...

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 31 mai 2009

    Eu fac doua supe. Una cu zarzavat si un os de vitel. Cind sunt gata strecor zeama in care bag burta taiata fasii ce a fiert in alta oala cu boabe de piper, foaie de dafin si usturoi.Apoi continui procedura obisnuita cu galbenusurile si usturoiul.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

valentina ionita (Chef de cuisine)

Imi place mult ciorba de burta...Una peste alta toate retetele sunt ok...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de ied Ciorba de ied

Carnea spalata se pune in oala pe foc, se fierbe 10 min, apoi se arunca apa, carnea se spala, se pune din nou la fiert, iar cand incepe

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Retete de Pasti
Bors de miel Bors de miel

Punem intr-o oala carnea de miel spalata bine si portionata (capul l-am pus intreg) cu apa cat sa o acopere si o lingura de otet. Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Retete de Pasti
Zama acra de afumatura cu moare