autor:

Anonim

» » Supe de carne

ciorba de burta

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
amestec pentru ciorba de burta, morcovi, ceapa, radacina de telina, usturoi, piper boabe, smantana, gogosari in otet, oua, faina, otet, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Amestecul pentru ciorba de burta se fierbe cca 6 ore,in 8 litri de apa si se spumeaza, dupa care se adauga morcovii, ceapa, radacina de telina, piperul, usturoiul intreg si sarea. Dupa fierbere, carnea se taie fasii subtiri, lungi de 5 cm. Zeama se strecoara si se toarna peste carne. Separat, se amesteca faina cu smantana , galbenusurile si se toarna treptat in ciorba, amestecand continuu. Se adauga otetul , gogosarii si usturoiul zdrobit amestecat cu 200 g de zeama de la ciorba si strecurat. Se mai fierbe totul 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba de burta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Ciorba falsa de burta

Ciorba falsa de burta

Se curata zarzavatul, se pune la fiert in 4 litri de apa cu sare si dupa ce a fiert se trece pe razatoarea

6 voturi    1 comentariu
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de burta

Ciorba de burta

Burta se pune la fiert in apa rece si se lasa pana da in clocot de 2-3 ori si i se schimba apa. Se

36 voturi    9 comentarii
3h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 martie 2010

    Imi place mult ciorba de burta...Una peste alta toate retetele sunt ok...

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 31 mai 2009

    Eu fac doua supe. Una cu zarzavat si un os de vitel. Cind sunt gata strecor zeama in care bag burta taiata fasii ce a fiert in alta oala cu boabe de piper, foaie de dafin si usturoi.Apoi continui procedura obisnuita cu galbenusurile si usturoiul.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

valentina ionita (Chef de cuisine)

Imi place mult ciorba de burta...Una peste alta toate retetele sunt ok...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de potroace Ciorba de potroace

Se spala bine carnea, apoi se lasa sa se zvante ori se sterg bucatile cu prosoape absorbante. Pipotele se oparesc pentru 1-2 minute,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole cu ciolan servita in paine Ciorba de fasole cu ciolan servita in paine

Fasolea se curăță de impurități, se pune peste noapte în apa rece pentru a se umfla, asta ca să scadă timpul de fierbere

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa alba de pui