autor:

Anonim

» » Supe de carne

ciorba de burta

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
amestec pentru ciorba de burta, morcovi, ceapa, radacina de telina, usturoi, piper boabe, smantana, gogosari in otet, oua, faina, otet, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Amestecul pentru ciorba de burta se fierbe cca 6 ore,in 8 litri de apa si se spumeaza, dupa care se adauga morcovii, ceapa, radacina de telina, piperul, usturoiul intreg si sarea. Dupa fierbere, carnea se taie fasii subtiri, lungi de 5 cm. Zeama se strecoara si se toarna peste carne. Separat, se amesteca faina cu smantana , galbenusurile si se toarna treptat in ciorba, amestecand continuu. Se adauga otetul , gogosarii si usturoiul zdrobit amestecat cu 200 g de zeama de la ciorba si strecurat. Se mai fierbe totul 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba de burta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Ciorba de burta 2

Ciorba de burta 2

Dezghetam burta, se pune la fiert in 3 l apa, se fierbe 30-45 minute, mai completam cu apa daca a

23 voturi    10 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de burta

Ciorba de burta

Daca folositi burta proaspata ,aceasta se spala,se curata bine de grasime,de pielite si se freaca

47 voturi    8 comentarii
2h 50 min
Borsuri si Ciorbe
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 martie 2010

    Imi place mult ciorba de burta...Una peste alta toate retetele sunt ok...

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 31 mai 2009

    Eu fac doua supe. Una cu zarzavat si un os de vitel. Cind sunt gata strecor zeama in care bag burta taiata fasii ce a fiert in alta oala cu boabe de piper, foaie de dafin si usturoi.Apoi continui procedura obisnuita cu galbenusurile si usturoiul.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

valentina ionita (Chef de cuisine)

Imi place mult ciorba de burta...Una peste alta toate retetele sunt ok...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Avgolemono - Supa greceasca cu ou si lamaie Avgolemono - Supa greceasca cu ou si lamaie

Se taie pieptul de pui cubulete si se pune la calit impreuna cu ceapa maruntita in uleiul de masline. Se spala orezul, se curata morcovul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Supe de carne
Ciorba de iepure Ciorba de iepure

Ceapa și prazul curățate, tocate mărunt, se pun la călit în untura cu aromă de cârnați afumat și puțină apă. Zarzavaturile

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Supa cu carne