autor:

Anonim

» » Supe de carne

ciorba de burta

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
amestec pentru ciorba de burta, morcovi, ceapa, radacina de telina, usturoi, piper boabe, smantana, gogosari in otet, oua, faina, otet, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Amestecul pentru ciorba de burta se fierbe cca 6 ore,in 8 litri de apa si se spumeaza, dupa care se adauga morcovii, ceapa, radacina de telina, piperul, usturoiul intreg si sarea. Dupa fierbere, carnea se taie fasii subtiri, lungi de 5 cm. Zeama se strecoara si se toarna peste carne. Separat, se amesteca faina cu smantana , galbenusurile si se toarna treptat in ciorba, amestecand continuu. Se adauga otetul , gogosarii si usturoiul zdrobit amestecat cu 200 g de zeama de la ciorba si strecurat. Se mai fierbe totul 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba de burta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Ciorba de burta, falsa

Ciorba de burta, falsa

Se curata si se taie marunt tot zarzavatul.Ceapa verde si morcovii se calesc in putin ulei.Se adauga

21 voturi    4 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de burta

Ciorba de burta

Burta, osul de vita si genunchiul de vitel se oparesc o jumatate de ora. Apa se arunca. Apoi, se

31 voturi    7 comentarii
3h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 martie 2010

    Imi place mult ciorba de burta...Una peste alta toate retetele sunt ok...

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 31 mai 2009

    Eu fac doua supe. Una cu zarzavat si un os de vitel. Cind sunt gata strecor zeama in care bag burta taiata fasii ce a fiert in alta oala cu boabe de piper, foaie de dafin si usturoi.Apoi continui procedura obisnuita cu galbenusurile si usturoiul.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

valentina ionita (Chef de cuisine)

Imi place mult ciorba de burta...Una peste alta toate retetele sunt ok...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de iepure la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune Ciorba de iepure la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Pentru inceput conecteaza Multicooker-ul Crock-Pot Express la curent, apoi selecteaza programul BROWN/SAUTE. In timp ce aparatul se

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Supa gulas gatita la Multicooker Crock-Pot Express Supa gulas gatita la Multicooker Crock-Pot Express

Legumele curatate si spalate sunt tocate marunt, cartofii si carnea in cuburi mai mari, iar morcovii rondele. Punem in vasul Multicooker

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne
Supa cu galuste