Se curata morcovul si radacina de patrunjel de coaja, se spala si se dau prin razatoarea fina.
Se curata morcovul si radacina de patrunjel de coaja, se spala si se dau prin razatoarea fina.
Se spala bine burta feliata, apoi se pune la fiert in cca 2,5 l apa. Se pune uleiul la incins, apoi se caleste morcovul razuit, la foc mic, pana devine pastos. Se adauga la fiert impreuna cu radacina de patrunjel data prin razatoare, cu un praf de sare si legumele deshidratate. Se fierbe pana se inmoaie bine burta, apoi se da de pe foc si se lasa cam 15 minute sa se racoreasca un pic si o dregem cu ouale batute impreuna cu smantana. Se serveste cu mujdei de usturoi si otet si mai adaugam smantana, dupa preferinta.
Pofta buna!
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii