autor:

Sidy

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de burta dietetica

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 iulie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 iulie 2014

Ingrediente
Oare cui nu-i place ciorba de burta ? Cred ca sunt putini oameni care sa nu o adore!, , Dar cum sa mananci ciorba de burta daca esti la dieta ?, , 500 g burta de vita fiarta, fara grasime, 2 morcovi, 1/2 telina mica, 1 radacina patrunjel, 1 ceapa nu prea mare, 2 galbenusuri, 4-5 catei usturoi, 150 ml iaurt 0,1% grasime, 1/2 gogosar murat, zeama de lamaie, leustean frunze, patrunjel verde, sare, piper boabe

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

3 voturi

Mod de preparare

Curatam si spalam legumele, le taiem ca pentru supa, mai putin ceapa pe care o lasam intreaga si le punem la fiert in apa cu sare si boabe de piper iin vasul Multicooker sau intr-o oala.



Daca le-am pus in Multicooker, il planificam pentru o ora pe Stew (inabusire), inchidem capacul si lasam sa fiarba.La fel procedam daca punem legumele in oala.



Cu 15 minute inainte de a fi gata programul, adaugam burta fideluta, leusteanul si usturoiul pisat (2 catei) si lasam sa fiarba mai departe.



Dupa ce a trecut ora, scoatem aparatul din priza (stingem focul sub oala) si scoatem legumele fierte pe care le putem folosi la o salata sau le putem manca separat.



Intr-un bol amestecam galbenusurile cu usturoiul ramas presat, gogosarul tocat marunt si iaurtul. Omogenizam, adaugam 1-2 polonice ciorba fierbinte si rasturnam amestecul peste ciorba.



Punem sare dupa gust si acrim cu zeama de lamaie.



Deasupra presaram patrunjel verde tocat.



Este o ciorba delicioasa!



Pofta mare sa aveti !



Mai multe poze : http://sidyskitchen.blogspot.ro/2014/02/ciorba-de-burta-dietetica.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de burta dietetica" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Bors ca la mama

Bors ca la mama

Va voi spune modul cum il prepar eu,dar pina la urma e alegerea dvs. Mai intii de toate pregatesc

7 voturi    5 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de pui a la grec

Ciorba de pui a la grec

Pentru inceput trebuie sa spalam pieptul de pui.Punem o oala cu apa la fiert,iar atunci cand da in

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

3 voturi

Ingrediente

  • Oare cui nu-i place ciorba de burta ? Cred ca sunt putini oameni care sa nu o adore!
  • Dar cum sa mananci ciorba de burta daca esti la dieta ?
  • 500 g burta de vita fiarta
  • fara grasime
  • 2 morcovi
  • 1/2 telina mica
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ceapa nu prea mare
  • 2 galbenusuri
  • 4-5 catei usturoi
  • 150 ml iaurt 0,1% grasime
  • 1/2 gogosar murat
  • zeama de lamaie
  • leustean frunze
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper boabe

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbita de pui