autor:

Sidy

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de burta, falsa

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 08 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 08 iunie 2009

Ingrediente
1 cutie ciuperci, 2 morcovi, 1 patrunjel, 2-3 cepe verzi, 1/2 gulie, 1 rosie, 1 ardei gras, 5-6 catei de usturoi, 1 galbenus crud, smantana, patrunjel verde, 1 crenguta leustean verde, sare, piper, Bors Magic

Dificultate: Medie Timp: 1h

20 voturi

Mod de preparare

Se curata si se taie marunt tot zarzavatul.Ceapa verde si morcovii se calesc in putin ulei.Se adauga apa necesara si se potriveste de sare si piper dupa ce s-au adaugat toate legumele. Se lasa sa fiarba si se adauga si crenguta de leustean si usturoiul zdrobit.Cind sunt toate fierte , intr-o cana se amesteca galbenusul cu o lingura de bors magic si smantana adaugand la sfarsit un polonic de ciorba fierbinte. Amestecul se desarta peste restul de ciorba iar deasupra se presara patrunjel verde tocat.
Se serveste cu ardei iute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de burta, falsa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba falsa de burta

Ciorba falsa de burta

Se curata zarzavatul, se pune la fiert in 4 litri de apa cu sare si dupa ce a fiert se trece pe razatoarea

5 voturi    1 comentariu
1h
Borsuri si Ciorbe
Zama de loboda rosie cu orez

Zama de loboda rosie cu orez

Incepem cu orezul. 5 linguri cu orez se spala, se pun la fiert 15-20 minute. Cand s-a fiert, il clatim

3 voturi    7 comentarii
35 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 18 %
389.99 lei
319.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • husni

    husni (Chef de cuisine):

    Am facut-o exact cum e scrisa;merita incercata;e f. buna !

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Crystyna

    Crystyna (Chef de cuisine) , 18 iunie 2009

    Arată f. bine... :)

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 11 iunie 2009

    Cred ca e delicioasa, felicitari, Sidy.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 09 iunie 2009

    Felicitari, arata foarte bine.

    • Felicia

      Felicia (Chef de cuisine) , 09 iunie 2009

      Arata foarte bine si cred ca este si foarte gustoasa.Eu stiam ca se face ciorba de burta falsa dar cu piept de pui,oricum cred ca ciupercile ii dau un gust foarte bun.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

20 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Crystyna (Chef de cuisine)

Arată f. bine... :)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

23 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de miel