autor:

Andreea Constantina Manciu

» » Supe de legume

CIORBA DE CARTOFI

Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 martie 2009

Ingrediente
- 1kg sau 1 kg si jumatate de cartofi, - 2 morcovi, - o telina mica, -2 cepe, - 2 ardei grasi, -bulion, -sare, -delicat, -patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

1. Se curata cartofii si se taie ca pentru piure, in cubulete mici
2. Morcovii, telina si ardeii grasi se taie la fel cubulete
3. Ceapa trebuie toacata marunt
4. Se pun toate acestea la fiert, iar cand sunt fierte se adauga bulion, sare si chiar delicat dupa gust
5. Cand ciorba e gata se adauga patrunjel tocat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "CIORBA DE CARTOFI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Ciorba de cartofi

Ciorba de cartofi

Se caleste ceapa tocata marunt, in putin ulei incins, intr-o oala incapatoare. Cand se face aurie,

3 voturi    4 comentarii
40 min
Supe de legume
Ciorba de cartofi

Ciorba de cartofi

Se spala legumele si se usuca.Ceapa si morcovul se curata de coaja si taie marunt(eu am dat morcovul

84 voturi    21 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 iulie 2010

    O bunatate !

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

    O ciorba tare gustoasa!

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 06 aprilie 2009

    Morcovii se pot taia rondele si se calesc in putin ulei , pentru o culoare cit mai placuta a ciorbei !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • - 1kg sau 1 kg si jumatate de cartofi
  • - 2 morcovi
  • - o telina mica
  • -2 cepe
  • - 2 ardei grasi
  • -bulion
  • -sare
  • -delicat
  • -patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de Andreea Constantina Manciu
PUI CU VIN

PUI CU VIN

1.Se taie sunculita sau kaiserul feliute(daca este afumat se va opari 2-3 minute) si se caleste 2.Peste

25 voturi    23 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
SARMALE

SARMALE

1.Adaugam peste carne condimentele pentru sarmale,ouale, orezul, delikatul si amestecam. 2.Luam

16 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Spaghete cu carne tocata

Spaghete cu carne tocata

Se fierb spaghetele, cand sunt aproape fierte se adauga carnea tocata, se mai fierb vreo 15 minute,

8 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Ciorba de legume si ciuperci proaspete Ciorba de legume si ciuperci proaspete

Dupa cum observati, atat din imagini cat si din ingredientele necesare, toate sunt legume proaspete si nu am folosit nici un fel de

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de spanac si coaste de miel Supa crema de spanac si coaste de miel

Pentru inceput, se curata coastele de pielite, se taie bucati, se spala bine, si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Punem coastele

0 voturi    0 comentarii
2h
Retete de Pasti
Supa de rosii