autor:

Andreea Constantina Manciu

» » Supe de legume

CIORBA DE CARTOFI

Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 martie 2009

Ingrediente
- 1kg sau 1 kg si jumatate de cartofi, - 2 morcovi, - o telina mica, -2 cepe, - 2 ardei grasi, -bulion, -sare, -delicat, -patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

1. Se curata cartofii si se taie ca pentru piure, in cubulete mici
2. Morcovii, telina si ardeii grasi se taie la fel cubulete
3. Ceapa trebuie toacata marunt
4. Se pun toate acestea la fiert, iar cand sunt fierte se adauga bulion, sare si chiar delicat dupa gust
5. Cand ciorba e gata se adauga patrunjel tocat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "CIORBA DE CARTOFI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Ciorba de cartofi cu afumatura si zeama de varza murata

Ciorba de cartofi cu afumatura si zeama de varza murata

Scarita sau orice alta afumatura, o portionam si o punem la fiert. Intre timp curatam cartofii si

3 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Retete de Craciun
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

102 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 iulie 2010

    O bunatate !

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

    O ciorba tare gustoasa!

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 06 aprilie 2009

    Morcovii se pot taia rondele si se calesc in putin ulei , pentru o culoare cit mai placuta a ciorbei !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • - 1kg sau 1 kg si jumatate de cartofi
  • - 2 morcovi
  • - o telina mica
  • -2 cepe
  • - 2 ardei grasi
  • -bulion
  • -sare
  • -delicat
  • -patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de Andreea Constantina Manciu
PUI CU VIN

PUI CU VIN

1.Se taie sunculita sau kaiserul feliute(daca este afumat se va opari 2-3 minute) si se caleste 2.Peste

25 voturi    23 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
SARMALE

SARMALE

1.Adaugam peste carne condimentele pentru sarmale,ouale, orezul, delikatul si amestecam. 2.Luam

16 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Spaghete cu carne tocata

Spaghete cu carne tocata

Se fierb spaghetele, cand sunt aproape fierte se adauga carnea tocata, se mai fierb vreo 15 minute,

8 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac Supa crema de dovleac

Se incepe cu dovleacul placintar pentru ca se curata destul de greu (coaja este foarte tare). Se decojeste, se scot semintele, apoi

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de ciuperci, cu naut si afumatura Supa crema de ciuperci, cu naut si afumatura

Se fierbe nautul si se scurge de apa. Se calesc afumatura cu ciupercile, apoi se condimenteaza, se stinge totul cu coniac si se mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa "hora vitaminelor" cu paste si parmezan