autor:

maria mihalache

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de cartofi acrita cu zeama de varza

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 mai 2010

Ingrediente
4-5 cartofi, 2 morcovi, 1 ceapa, telina, o cana suc de rosii, 750 ml zeama de varza, o legatura leusean, smantana, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

9 voturi

Mod de preparare

Se curata cartofii si se taie cubulete.Zarzavatul se spala si se taie ca pentru ciorba.Se da in cateva clocote zarzavatul ,se adauga cartofii, se sareaza( nu foarte mult pentru ca vine si zeama de varza cu aportul ei de sare) si se lasa la fiert. Cand totul este fiert se adauga sucul de rosii si zeama de varza .Se mai lasa la fiert circa 10 min, se ia de pe foc si se aromatizeaza cu leustean.

Dupa preferinte se poate drege cu smantana.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi acrita cu zeama de varza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de pui

Ciorba de pui

Se fierbe puiul timp de o ora la foc mic in 3,5 litri de apa rece. Se spumeaza. Cand nu mai face

9 voturi    0 comentarii
3h
Borsuri si Ciorbe
ciorba de purcel cu legume

ciorba de purcel cu legume

carnea se taie cubulete si se pune la fiert in 2 litri de apa cu putina sare, se spumeaza cind a

16 voturi    5 comentarii
20 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Mirela Horvat , 14 februarie 2014

    buna ciorbita

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 10 septembrie 2010

    Ce ciorbita buna ! Si arata asa de bineeeeeeeee.... Ai 5 ***** de la mine.

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

    O ciorba tare gustoasa!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 10 mai 2010

      Da,Mihaela este o ciorbica care mie imi place tare mult iarna in special.Pup!

    • Fara foto

      maria mihalache , 09 mai 2010

      Multumesc,Alina!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

      Multumesc,Valentina!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 08 mai 2010

      Foarte fina si aromata!

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 05 mai 2010

      Pofta buna si Dumneavoastra! Arata tare bine!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 mai 2010

      Gustoasa ,racoroasa si in plus arata tare bine...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

9 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

5 voturi    18 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

29 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

6 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci

Sidy (Chef de cuisine)

Ce ciorbita buna ! Si arata asa de bineeeeeeeee.... Ai 5 ***** de la mine.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de pui ardeleneasca