Se curata cartofii si se taie cubulete.Ardei se taie fasii subtiri apoi cibulete. Ceapa curatata se lasa intreaga.
Intr-o oala punem ardeii , ceapa, pasta de ardei , leusteanul , apa necesara , sare , piper iar la sfarsit adaugam cartofii si lasam sa fiarba. Cine doreste poate adauga bucatele de kaizer sau sunculita afumata.Cand toate sunt fierte se stinge focul sub ciorba si se adauga iaurtul fie tot o data in ciorba , fie separat in fiecare farfurie, la servire . Se poate presara patrunjel verde tocat deasupra.
Pofta buna !
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajCarnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.
Rulada de miel umpluta cu legumeDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii