Se curata cartofii si se taie cubulete.Ardei se taie fasii subtiri apoi cibulete. Ceapa curatata se lasa intreaga.
Intr-o oala punem ardeii , ceapa, pasta de ardei , leusteanul , apa necesara , sare , piper iar la sfarsit adaugam cartofii si lasam sa fiarba. Cine doreste poate adauga bucatele de kaizer sau sunculita afumata.Cand toate sunt fierte se stinge focul sub ciorba si se adauga iaurtul fie tot o data in ciorba , fie separat in fiecare farfurie, la servire . Se poate presara patrunjel verde tocat deasupra.
Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii