Se curata legumele si se taie dupa preferinta.
Ceapa se lasa intreaga( dupa ce a fiert se arunca)
Carnatul se taie felii.
Intr-o oala punem 3-4 l apa legumele, vinul, sosul chilli, foaia de defin si asezonam cu condimentele.
Lasam sa fiarba acoperit , la foc potrivit.
Cand legumele sunt fierte presaram deasupra patrunjel verde tocat si servim ciorba in farfurie cu cate un mot de smantana.
Se serveste cu ardei iute sau cu ceapa rosie taiata felii...
Pofta mare !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii