autor:

Sidy

» » , , Borsuri si Ciorbe, Retete de post, Retete vegetariene

Ciorba de cartofi cu zeama de pe muraturi

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

India


    Reteta postata pe: 18 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

India


Reteta postata pe: 18 noiembrie 2009

Ingrediente
500 g cartofi, 1 ceapa, 1 gogosar, 1 morcov, cite un varf de cutit de:, - turmenic, - cumin verde, - boia iute, sare, piper, zeama de pe muraturi, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

15 voturi

Mod de preparare

Cartofii se curata si se taie cuburi.
Morcovul se curata si se razuieste.
Ceapa se curata si se lasa intreaga.
Gogosarul se taie feliute subtiri.
Intr-o oala se pun legumele si apa necesara pentru ciorba. Se adauga condimentele si lasam sa fiarba pina ce toate legumele sunt fierte.
Cand ciorba este fiarta adaugam zeama de pe muraturi sau zeama de varza dupa gust si presaram patrunjel verde deasupra.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu zeama de pe muraturi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Urzici cu hrean si mamaliga

Urzici cu hrean si mamaliga

Urzicile se pun la fiert in doua randuri de apa. Intr-o cratita, se pune la calit o ceapa. Apoi

9 voturi    10 comentarii
1h
Retete vegetariene
Cartofi rumeniti cu rozmarin,usturoi si piper

Cartofi rumeniti cu rozmarin,usturoi si piper

Preincalzeste cuptorul.Unge cu grasime o tava de friptura si presara sare grunjoasa si piper.Spala

3 voturi    2 comentarii
35 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

    Am pregatit si eu aceasta reteta ,e super !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 07 iunie 2010

    O bunatate !

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

    O ciorba tare gustoasa!

    • kok miori

      kok miori (Chef de cuisine) , 21 noiembrie 2009

      Si eu fac ciorba cu zeama de la muraturi si iese minunat iar la sfirsit putin patrunjel tocat proaspat.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 noiembrie 2009

      Delicioasa...

    • Fara foto

      Romeo Domnescu (Chef de cuisine) , 19 noiembrie 2009

      Intr-adevar, zeama de muraturi (fara otet, desigur!!) e cea mai buna alegere datorita buchetului de arome cu mult mai complex decat zeama de varza sau bors!

    • Fara foto

      mihai , 19 noiembrie 2009

      are un gust mai mult decat excelent

    • emadina

      emadina (Chef de cuisine) , 19 noiembrie 2009

      foarte simpla economica rapida sanatoasa si f.buna.

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 18 noiembrie 2009

      E ciorba pe care o prefer,fie cu zeama de varza ,fie cu bors!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

15 voturi

Ingrediente

  • 500 g cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 gogosar
  • 1 morcov
  • cite un varf de cutit de:
  • - turmenic
  • - cumin verde
  • - boia iute
  • sare
  • piper
  • zeama de pe muraturi
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

226 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

23 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Am pregatit si eu aceasta reteta ,e super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Castraveti bulgaresti Castraveti bulgaresti

Se spala castravetii proaspeti care trebuie sa fie neloviti si foarte tari, micuti si subtiri, apoi li se indeparteaza capetele si se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Frunze de vita oparite Frunze de vita oparite

Frunzele tinere de vita se spala dupa ce le-au fost indepartate coditele. Se pun cca.2 l de apa la fiert cu o lingura de sare. Cand

0 voturi    0 comentarii
30 min
Bucate la borcan
Chiftelute de dovlecel cu cartofi dulci si tofu