autor:

Sidy

» » , , Borsuri si Ciorbe, Retete de post, Retete vegetariene

Ciorba de cartofi cu zeama de pe muraturi

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

India


    Reteta postata pe: 18 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

India


Reteta postata pe: 18 noiembrie 2009

Ingrediente
500 g cartofi, 1 ceapa, 1 gogosar, 1 morcov, cite un varf de cutit de:, - turmenic, - cumin verde, - boia iute, sare, piper, zeama de pe muraturi, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

15 voturi

Mod de preparare

Cartofii se curata si se taie cuburi.
Morcovul se curata si se razuieste.
Ceapa se curata si se lasa intreaga.
Gogosarul se taie feliute subtiri.
Intr-o oala se pun legumele si apa necesara pentru ciorba. Se adauga condimentele si lasam sa fiarba pina ce toate legumele sunt fierte.
Cand ciorba este fiarta adaugam zeama de pe muraturi sau zeama de varza dupa gust si presaram patrunjel verde deasupra.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu zeama de pe muraturi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Pizza de post

Pizza de post

Fac o maia din drojdie,faina,zahar si apa. Las sa creasca la cald 10 minute. Pregatesc ingredientele

85 voturi    20 comentarii
1h 45 min
Retete vegetariene
Inghetata vegana

Inghetata vegana

Se taie bananele in bucatele, se pun intr-o punga si se baga la congelator, timp de 2 ore. Dupa cele

0 voturi    2 comentarii
2h 5 min
Retete vegetariene
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

    Am pregatit si eu aceasta reteta ,e super !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 07 iunie 2010

    O bunatate !

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

    O ciorba tare gustoasa!

    • kok miori

      kok miori (Chef de cuisine) , 21 noiembrie 2009

      Si eu fac ciorba cu zeama de la muraturi si iese minunat iar la sfirsit putin patrunjel tocat proaspat.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 noiembrie 2009

      Delicioasa...

    • Fara foto

      Romeo Domnescu (Chef de cuisine) , 19 noiembrie 2009

      Intr-adevar, zeama de muraturi (fara otet, desigur!!) e cea mai buna alegere datorita buchetului de arome cu mult mai complex decat zeama de varza sau bors!

    • Fara foto

      mihai , 19 noiembrie 2009

      are un gust mai mult decat excelent

    • emadina

      emadina (Chef de cuisine) , 19 noiembrie 2009

      foarte simpla economica rapida sanatoasa si f.buna.

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 18 noiembrie 2009

      E ciorba pe care o prefer,fie cu zeama de varza ,fie cu bors!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

15 voturi

Ingrediente

  • 500 g cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 gogosar
  • 1 morcov
  • cite un varf de cutit de:
  • - turmenic
  • - cumin verde
  • - boia iute
  • sare
  • piper
  • zeama de pe muraturi
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Am pregatit si eu aceasta reteta ,e super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Mix de fasole batuta Mix de fasole batuta

Fasolea curatata, spalata, se pune la fiert in doua vase separat, iar cand incepe sa fiarba, se adauga in fiecare vas cate o lingurita

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Delicii de post de la bloggeri
Pere posate in visinata Pere posate in visinata

Intr-o tigaie se pune la caramelizat zaharul, dupa ce s-a topit, se pune untul si imediat marul taiat cubulete mici. Se lasa 5 minute

0 voturi    0 comentarii
25 min
Dulciuri diverse
Portocale cu scortisoara