autor:

Sidy

» » , , Borsuri si Ciorbe, Retete de post, Retete vegetariene

Ciorba de cartofi cu zeama de pe muraturi

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

India


    Reteta postata pe: 18 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

India


Reteta postata pe: 18 noiembrie 2009

Ingrediente
500 g cartofi, 1 ceapa, 1 gogosar, 1 morcov, cite un varf de cutit de:, - turmenic, - cumin verde, - boia iute, sare, piper, zeama de pe muraturi, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

15 voturi

Mod de preparare

Cartofii se curata si se taie cuburi.
Morcovul se curata si se razuieste.
Ceapa se curata si se lasa intreaga.
Gogosarul se taie feliute subtiri.
Intr-o oala se pun legumele si apa necesara pentru ciorba. Se adauga condimentele si lasam sa fiarba pina ce toate legumele sunt fierte.
Cand ciorba este fiarta adaugam zeama de pe muraturi sau zeama de varza dupa gust si presaram patrunjel verde deasupra.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu zeama de pe muraturi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Dovlecel gratinat cu usturoi

Dovlecel gratinat cu usturoi

Se spala dovleceii si se taie bastonase de 5-6 cm lungime, apoi se condimenteaza cu cimbru si condimente

15 voturi    12 comentarii
25 min
Retete vegetariene
Ciulama de ciuperci

Ciulama de ciuperci

Va place ciulamaua? Mie da…de orice soi! dar n-am mai pregatit-o de ani de zile, in special

0 voturi    3 comentarii
30 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

    Am pregatit si eu aceasta reteta ,e super !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 07 iunie 2010

    O bunatate !

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

    O ciorba tare gustoasa!

    • kok miori

      kok miori (Chef de cuisine) , 21 noiembrie 2009

      Si eu fac ciorba cu zeama de la muraturi si iese minunat iar la sfirsit putin patrunjel tocat proaspat.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 noiembrie 2009

      Delicioasa...

    • Romeo Domnescu (Chef de cuisine) , 19 noiembrie 2009

      Intr-adevar, zeama de muraturi (fara otet, desigur!!) e cea mai buna alegere datorita buchetului de arome cu mult mai complex decat zeama de varza sau bors!

    • mihai , 19 noiembrie 2009

      are un gust mai mult decat excelent

    • emadina

      emadina (Chef de cuisine) , 19 noiembrie 2009

      foarte simpla economica rapida sanatoasa si f.buna.

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 18 noiembrie 2009

      E ciorba pe care o prefer,fie cu zeama de varza ,fie cu bors!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

15 voturi

Ingrediente

  • 500 g cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 gogosar
  • 1 morcov
  • cite un varf de cutit de:
  • - turmenic
  • - cumin verde
  • - boia iute
  • sare
  • piper
  • zeama de pe muraturi
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

71 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

234 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

29 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Am pregatit si eu aceasta reteta ,e super !

Retete

din Retete vegetariene

Cartofi gratinati, cu telemea si ou Cartofi gratinati, cu telemea si ou

1. Se spala cartofii si se fierb in coaja circa 20 minute (nu complet fierti, pentru ca se mai coc in cuptor) 2. Se fierb ouale, tari

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu brinza
Rondele de vinete la cuptor Rondele de vinete la cuptor

Se alege o vanata mare si se taie tot cu coaja in discuri rotunde aproximativ de 1.5 cm grosime. Luam un cutit, in fiecare bucata de

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Mousse din avocado cu pudra de roscove