Ingrediente
500 g cartofi, 1 ceapa, 1 gogosar, 1 morcov, cite un varf de cutit de:, - turmenic, - cumin verde, - boia iute, sare, piper, zeama de pe muraturi, patrunjel verde
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
15 voturi
Mod de preparare
Morcovul se curata si se razuieste.
Ceapa se curata si se lasa intreaga.
Gogosarul se taie feliute subtiri.
Intr-o oala se pun legumele si apa necesara pentru ciorba. Se adauga condimentele si lasam sa fiarba pina ce toate legumele sunt fierte.
Cand ciorba este fiarta adaugam zeama de pe muraturi sau zeama de varza dupa gust si presaram patrunjel verde deasupra.
Pofta mare !
kok miori (Chef de cuisine) , 21 noiembrie 2009
Si eu fac ciorba cu zeama de la muraturi si iese minunat iar la sfirsit putin patrunjel tocat proaspat.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 noiembrie 2009
Delicioasa...
Romeo Domnescu (Chef de cuisine) , 19 noiembrie 2009
Intr-adevar, zeama de muraturi (fara otet, desigur!!) e cea mai buna alegere datorita buchetului de arome cu mult mai complex decat zeama de varza sau bors!
mihai , 19 noiembrie 2009
are un gust mai mult decat excelent
emadina (Chef de cuisine) , 19 noiembrie 2009
foarte simpla economica rapida sanatoasa si f.buna.
lumi (Chef de cuisine) , 18 noiembrie 2009
E ciorba pe care o prefer,fie cu zeama de varza ,fie cu bors!