Se incinge uleiul in oala de ciorba, si se caleste un pic ceapa si kaizerul taiat feliute. Se adauga apoi morcovul, dupa 2-3 minute, ardeii taiati si tijele de telina rondele. Se adauga cca 4 l apa, cartofii intregi (curatati), ciupercile taiate mai marisor. Cand au fiert cartofii se scot si se paseaza, ca un piure (pentru a lega ciorba, ai da consitenta) si se pun din nou in oala, se adauga concentratul si anasonul. Se las adoua clocote si se inchide focul. Se bat ouale, se amesteca cu smantana, se pun 2, 3 polonice de supa ca sa ajunga la o temperatura apropiata cu cea a compozitiei din oala si se toarna incet, amestecand continuu, in ciorba. La urma se adauga sucul de lamaie amestecat cu usturoiul. Se poate pune o legaura de marar foarte fin taiat. Se acopera cu un capac si se poate servi dupa 10 minute. Se serveste cum marar tocat si/sau frunze de morcov.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii