Oasele se pun la fiert in apa cu sare si se spumeaza.
Se curata zarzavatul si ceapa si se calesc in putin ulei. Se adauga apoi celelalte legume, se potriveste de sare, piper si vegeta. Cind sunt aproape fierte legumele se adauga macrisul spalat si curatat. Deasupra se pune patrunjel verde tocat. Daca doriti, se poate adauga la ciorba orez sau, la sfirsit, smintina.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii