Autor:
Sidy (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 05 iulie 2008
Ingrediente
O conopida mai mica, , 2-3 morcovi noi, , 2 patrunjei noi, , o ceaoa verde, , oase cu carnita, , orez, smintina(optional),, macris
Dificultate: Medie | Timp: 40 min
Mod de preparare
Oasele se pun la fiert in apa cu sare si se spumeaza.
Se curata zarzavatul si ceapa si se calesc in putin ulei. Se adauga apoi celelalte legume, se potriveste de sare, piper si vegeta. Cind sunt aproape fierte legumele se adauga macrisul spalat si curatat. Deasupra se pune patrunjel verde tocat. Daca doriti, se poate adauga la ciorba orez sau, la sfirsit, smintina.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de conopida cu macris" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Oasele de porc se tin in apa rece,se oparesc,se spala si se pun la fiert la foc mic.
Tocam telina,patrunjelul,pastarnacul,morcovul
3 voturi
0 comentarii
3h 15 min
In primul rand, punem apa intr-o cratita, in care gatiti ciorba, apoi ne ocupam de perisoare. Condimentam
3 voturi
0 comentarii
1h 20 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
cocolina (Chef de cuisine) , 14 mai 2012
buna ciorbica
Adrian , 09 ianuarie 2009
Macrici? Paraca ii spunea Macris? Ma rog,nu am prea inteles despre ce e vorba...
Sidy (Chef de cuisine) , 30 iulie 2008
Este o ciorba de conopida. Inceaca si vei vedea daca iti place ! Noua ne place foarte mult !
MIHAELA BADEA (Chef de cuisine) , 22 iulie 2008
Ce ciorba e asta? Nu am facut asa ceva pana acuma.