Cine doreste pote folosi si oase la ciorba. Atunci acestea se pun la fiert in apa cu sare pina cand curatam morcovii si ii taiem marunti.
Ceapa, ardeii si rosia taiate marunt se calesc in putin ulei apoi adaugam morcovii care vor da o culoare frumoasa ciorbei, daca ii calim .
Conopida o desfacem buchetele mici si o tinem in apa cu zeama de lamaie ca sa ramana alba pina cand o bagam la fiert.
Peste zarzavatul calit punem apa necesara , adaugam sare si piper si lasam sa fiarba. Cand sunt aproape fierte legumele adaugam conopida si mazarea si lasam sa fiarba toate bine.
Ciorba se poate consuma ca atare sau acrita cu iaurt.
In farfurie se presara deasupra patrunjel verde tocat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii