Cine doreste pote folosi si oase la ciorba. Atunci acestea se pun la fiert in apa cu sare pina cand curatam morcovii si ii taiem marunti.
Ceapa, ardeii si rosia taiate marunt se calesc in putin ulei apoi adaugam morcovii care vor da o culoare frumoasa ciorbei, daca ii calim .
Conopida o desfacem buchetele mici si o tinem in apa cu zeama de lamaie ca sa ramana alba pina cand o bagam la fiert.
Peste zarzavatul calit punem apa necesara , adaugam sare si piper si lasam sa fiarba. Cand sunt aproape fierte legumele adaugam conopida si mazarea si lasam sa fiarba toate bine.
Ciorba se poate consuma ca atare sau acrita cu iaurt.
In farfurie se presara deasupra patrunjel verde tocat.
Reteta de covrigi turcesti cu susan- Simit. Covrigi turcesti cu susan - Simit reteta simpla si usor de preparat. Reteta de...
Covrigi turcesti cu susan - SimitPunem la fiert inimile cu pipotele in apa rece.
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaligutaFoi: Intr-un bol se pun ouale impreuna cu zaharul.
Foi de cacao cu crema de vanilie si gem de caiseDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii