Ciorba de curcan

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie
Ciorba de curcan

Ingrediente

  • 2 aripi mari de curcan
  • 2 morcovi
  • o bucatica telina
  • o radacina patrunjel
  • o ceapa 2 ardei
  • 200 ml suc de rosii
  • 1 l bors de tarate
  • patrunjel si leustean verde
  • sare
  • 1/2 cescuta de orez

Mod de preparare

Se pune carnea la fiert in 2-3 l de apa cu un praf de sare. Dupa primul clocot se spumeaza si apoi se adauga ceapa taiata marunt, morcovul, radacina de patrunjel si telina taiate cubulete, ardeiul feliat.

Cand carnea este aproape fiarta se adauga si sucul de rosii.Se lasa sa fiarba cca 20 de minute apoi se adauga borsul si se potriveste de sare dupa gust.

Adaugam orezul bine spalat in ap rece,cand ciorba este aproape gata si mai lasam sa fiarba cca.10 minute.

Se opreste focul si se drege ciorba cu un ou batut, se presara si verdeata tocata marunt.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Castraveti murati la soare

Castraveti murati la soare

Reteta de castraveti murati la soare. Castraveti murati de vara, reteta simpla si delicioasa.

Castraveti murati la soare
Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Rulada cu dulceata de afine

Rulada cu dulceata de afine

Rulada cu dulceata de afine