autor:

anuta

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de curcan

Autor: anuta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 ianuarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 ianuarie 2016

Ingrediente
2 aripi mari de curcan, 2 morcovi, o bucatica telina, o radacina patrunjel, o ceapa 2 ardei, 200 ml suc de rosii, 1 l bors de tarate, patrunjel si leustean verde, sare, 1/2 cescuta de orez

Dificultate: Medie Timp: 1h 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Se pune carnea la fiert in 2-3 l de apa cu un praf de sare. Dupa primul clocot se spumeaza si apoi se adauga ceapa taiata marunt, morcovul, radacina de patrunjel si telina taiate cubulete, ardeiul feliat.

Cand carnea este aproape fiarta se adauga si sucul de rosii.Se lasa sa fiarba cca 20 de minute apoi se adauga borsul si se potriveste de sare dupa gust.

Adaugam orezul bine spalat in ap rece,cand ciorba este aproape gata si mai lasam sa fiarba cca.10 minute.

Se opreste focul si se drege ciorba cu un ou batut, se presara si verdeata tocata marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de curcan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba cu perisoare de curcan

Ciorba cu perisoare de curcan

Se pune in oala, ulei, apoi toate legumele taiate cubulete mici sau date pe razatoarea cu ochiuri

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Supe de carne
Ciorba de curcan

Ciorba de curcan

Se curata, se spala si se taie marunt toate legumele( mai putin ceapa care se lasa intreaga). Carnea

1 vot    6 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 aripi mari de curcan
  • 2 morcovi
  • o bucatica telina
  • o radacina patrunjel
  • o ceapa 2 ardei
  • 200 ml suc de rosii
  • 1 l bors de tarate
  • patrunjel si leustean verde
  • sare
  • 1/2 cescuta de orez

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de

2 voturi    0 comentarii
1h
Supe de carne
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

0 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

42 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă Ciorbă de miel reţetă

Carnea de miel se pune într-o oală cu doi litri de apă rece şi se lasă la o parte 15 minute, ca să se dizolve substanţele

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa-crema de dovlecei