autor:

Sim0na

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de fasole boabe cu afumatura

Autor: Sim0na (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 octombrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sim0na (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 octombrie 2011

Ingrediente
cca 400 g fasole boabe alba, 2 morcovi potriviti, 1 pastarnac, 2 cepe mijlocii, 1 ardei capia, 1 ardei gras alb, 1/2 telina mica, 1 cartof, 0,5 kg sira de porc afumata, 1/2 cutie rosii in bulion, marar proaspat

Dificultate: Medie Timp: 2h

6 voturi

Mod de preparare

Fasolea am lasat`o in apa rece cca 24 ore, schimband apa de cateva ori. Am pus fasolea la fiert schimband 3 ape. In ultima apa am adaugat si cartoful si am lasat sa fiarba acoperit aproape o ora (in functie de fasole..). Am adaugat sira de porc taiata bucati si am mai lasat sa fiarba 15 min. Am scos cartoful si am adaugat legumele tocate marunt. Cand legumele erau aproape fierte, am adaugat rosiile in bulion si am mai lasat sa fiarba cca 10 min. Apoi am adaugat mararul tocat marunt si...am servit cu ceapa rosie de apa.
Sursa: http://sim0na-world.blogspot.com
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole boabe cu afumatura" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole boabe cu soric si afumatura

Ciorba de fasole boabe cu soric si afumatura

Fasolea se alege , se spala si se pune in apa rece cu o seara inainte de a fi preparata pentru ca

5 voturi    3 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
CIORBA DE CURCAN

CIORBA DE CURCAN

Se curata curcanul, se spala, se pune la fiert.Prima apa se arunca si se pune a doua apa.Cand carnea

16 voturi    13 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Virgil Constantin , 30 aprilie 2014

    Sit-ul este perfect .De aiici fac bucatareala !!!!!

Dificultate

Medie

Timp

2h

6 voturi

Ingrediente

  • cca 400 g fasole boabe alba
  • 2 morcovi potriviti
  • 1 pastarnac
  • 2 cepe mijlocii
  • 1 ardei capia
  • 1 ardei gras alb
  • 1/2 telina mica
  • 1 cartof
  • 0,5 kg sira de porc afumata
  • 1/2 cutie rosii in bulion
  • marar proaspat

Raporteaza reteta

Retete
de Sim0na
Ghiveci de legume cu aripioare de pui

Ghiveci de legume cu aripioare de pui

Aripioarele le-am fiert putin separat, spumand mereu. Ceapa tocata marunt am calit-o.. cand a devenit

2 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Creveti nedecorticati in sos de vin si usturoi

Creveti nedecorticati in sos de vin si usturoi

Crevetii i-am spalat bine-bine. Le-am rupt „capul”, i-am mai spalat odata foarte bine. I-am oparit

2 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu peste
Castraveti bulgaresti

Castraveti bulgaresti

Se spala bine-bine castraveciorii si se taie capetele. Se taie ceapa solzisori si impreuna cu usturoiul

5 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba radauteana,.de Bihor