Ciolanul se pune la fiert in 4-5l de apa impreuna cu telina si pastarnacul. Fasolea se fierbe separat in 2-3 ape.
Se caleste ceapa taiata marunt, apoi se adauga o lingurita de boia dulce si morcovii taiati rondele si se calesc in continuare aproximativ 5 min la foc potrivit, dupa care pune peste ciolan.
Dupa ce fasolea s-a fiert se impreuneaza cu ciorba de la ciolan, se adauga bulionul si tarhonul taiat marunt (eventual si putin otet de pe tarhon) si se mai fierb 10-15 min.
Separat se face un rantas din ulei si faina si se adauga la ciorba. Se mai lasa pe foc mic sa dea cateva clocote.
POFTA BUNA!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii