Se curata,se spala si se taie rondele atat morcovul cat si pastarnacul si se pun la fiert in apa cu sare.Adaugam si ceapa curatata (eu o las intreaga si apoi cand este fiarta o scot).Lasam sa dea in cateva clocote si apoi adaugam pastaile de fasole pe care le-am curatat si le-am rupt in bucati mai mici..Daca este cazul mai adaugam apa. astfel incat aceasta sa depaseasca nivelul legumelor.Cand legumele sunt pe jumatate fierte adaugam ardeiul rosu taiat cubulete si cartofii curatati si taiati in sferturi.(eu am avut cartofi noi nu pra mari).
Intre timp ne ocupam de bors.........il strecuram,il punem intr-o craticioara si lasam sa fiarba circa 5-10 min..Pentru un gust deosebit punem in bors cateva frunze de leustean.
Dupa ce au fiert toate legumele,scoatem ceapa si adaugam sucul de rosii,uleiul ,borsul si potrivim de sare . .Lasam sa dea in cateva clocote dupa care tragem de pe foc si servim calda asezonata cu leustean verde taiat marunt.Se poate servi cu smantana si un ardei iute.
Se poate servi si rece,eu insa prefer calda!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii