autor:

alynapopa84

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de fasole uscata

Autor: alynapopa84 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alynapopa84 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 martie 2009

Ingrediente
Fasole uscata, ceapa verde, 1 morcov, 1 ardei gras verde, leustea, sare, delikat, bulion,zeama de varza acra/bors.

Dificultate: Medie Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Fasolea se pune la inmoiat de cu seara pentru a fierbe mai usor. Intr-o cratita cu apa calda se pune fasolea la fiert, intre timp se da morcovul prin razatoare si se toaca ardeiul gras. In timpul fierberii apa se va schimba de 2 ori. Dupa ce apa afost schimbata de doua ori se va adauga morcovul si ardeiul tocat marunt si se lasa la fiert. Ceapa se va calii intr-o tigaie si se va adauga bulionul. In momentul in care fasolea e fiarta se aduga zeama de varza sau borsul si ceapa calita. Se mai lasa putin sa dea in clocot si se opreste. La final se adauga leusteanul tocat marunt.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole uscata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole uscata cu tarhon

Ciorba de fasole uscata cu tarhon

Fasolea se spala bine si se pune la inmuiat de seara. A doua zi dimineata se arunca apa de pe ea. Zarzavatul

9 voturi    5 comentarii
1h 10 min
Retete vegetariene
Ciorba cu fasole uscata si linte la slow cooker Crock Pot

Ciorba cu fasole uscata si linte la slow cooker Crock Pot

Fasolea se spala si se lasa la inmuiat in apa calda minim 3 ore (sau peste noapte daca e mai veche). Toate

2 voturi    0 comentarii
6h
Slow Cooking

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 26 septembrie 2013

    Foarte buna!!!!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2009

    O bunatate.

Dificultate

Medie

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • Fasole uscata
  • ceapa verde
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras verde
  • leustea
  • sare
  • delikat
  • bulion,zeama de varza acra/bors.

Raporteaza reteta

COSTEO (Chef de cuisine)

Foarte buna!!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

42 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de aripa de curcan cu zdrente de spanac