autor:

alynapopa84

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de fasole uscata

Autor: alynapopa84 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alynapopa84 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 martie 2009

Ingrediente
Fasole uscata, ceapa verde, 1 morcov, 1 ardei gras verde, leustea, sare, delikat, bulion,zeama de varza acra/bors.

Dificultate: Medie Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Fasolea se pune la inmoiat de cu seara pentru a fierbe mai usor. Intr-o cratita cu apa calda se pune fasolea la fiert, intre timp se da morcovul prin razatoare si se toaca ardeiul gras. In timpul fierberii apa se va schimba de 2 ori. Dupa ce apa afost schimbata de doua ori se va adauga morcovul si ardeiul tocat marunt si se lasa la fiert. Ceapa se va calii intr-o tigaie si se va adauga bulionul. In momentul in care fasolea e fiarta se aduga zeama de varza sau borsul si ceapa calita. Se mai lasa putin sa dea in clocot si se opreste. La final se adauga leusteanul tocat marunt.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole uscata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole uscata combinata, cu ciolan afumat

Ciorba de fasole uscata combinata, cu ciolan afumat

Am folosit 3 feluri de boabe de fasole: albe, pestrite si rosii. Important este sa fie cam de aceeasi

26 voturi    3 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole uscata

Ciorba de fasole uscata

Fasolea se alege,se spala,se lasa cateva ore la inmuiat, dupa care se va opari schimbandu-se de doua-trei

64 voturi    19 comentarii
1h
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 26 septembrie 2013

    Foarte buna!!!!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2009

    O bunatate.

Dificultate

Medie

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • Fasole uscata
  • ceapa verde
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras verde
  • leustea
  • sare
  • delikat
  • bulion,zeama de varza acra/bors.

Raporteaza reteta

COSTEO (Chef de cuisine)

Foarte buna!!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

23 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare