- Morcovul, ceapa şi hreanul, se pun la fiert cu 1,5 l apă şi sare, cca 10 minute, până se înmoaie.
- Se ia de pe foc, se adaugă usturoiul pisat şi ierburile aromatice (toate sau numai cele care vă plac).
- Se drege cu oul frecat cu smântână şi muştar şi subţiat cu puţină supă fierbinte.
Notă: Se poate consuma şi rece. Poze nu am, dar vă pot spune că aduce la aspect cu ciorba de burtă.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii