- Morcovul, ceapa şi hreanul, se pun la fiert cu 1,5 l apă şi sare, cca 10 minute, până se înmoaie.
- Se ia de pe foc, se adaugă usturoiul pisat şi ierburile aromatice (toate sau numai cele care vă plac).
- Se drege cu oul frecat cu smântână şi muştar şi subţiat cu puţină supă fierbinte.
Notă: Se poate consuma şi rece. Poze nu am, dar vă pot spune că aduce la aspect cu ciorba de burtă.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii